Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Nieuws

Direct toegang tot het meest relevante nieuws? Geef via de selectiemodule aan de rechterzijde aan in welke branche u actief bent. Wij passen het nieuwsoverzicht op uw persoonlijke voorkeuren aan. Door vervolgens op een categorie te klikken krijgt u eenvoudig toegang tot specifieke onderwerpen. Koppel Advies houdt zich uitstekend op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in het Nederlandse fiscale en financiële landschap. Wij plaatsen regelmatig nieuwsberichten en tips om onze inzichten met u te delen.

Gedreven team in Belgrado

Geschreven door: Bas Hollenberg | 1 oktober 2019

Wij hebben 3 deskundige en gedreven medewerkers in Belgrado. Dit is mogelijk omdat wij volledig geautomatiseerd, in de cloud werken.

20 jarig bestaan

Geschreven door: Nico Koppel | 10 januari 2017

Koppel Belastingadviseurs bestaat in 2017 twintig jaar. Dit heugelijke feit willen we niet aan ons voorbij laten gaan.

Feestdagen

Gesloten wegens feestdagen

Geschreven door: Nico Koppel | 23 december 2016

Vol goede moed, sluiten wij alle zaken van 2016 af en maken wij ons klaar voor het nieuwe jaar 2017!

Feestdagen

Gesloten wegens feestdagen

Geschreven door: Nico Koppel | 24 december 2015

Wegens de feestdagen kan het zijn dat ons kantoor gesloten is. Kijk hier voor meer informatie!

Feestdagen

Gesloten wegens feestdagen

Geschreven door: Nico Koppel | 31 december 2014

Wegens de feestdagen zijn wij enkele dagen eind december en begin januari gesloten. Lees hier wanneer u ons wél kunt bereiken! Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi 2015!

rondetafelgesprek fiscalist accoutant

Rondetafelgesprek bij RB: Relatie tussen Fiscalist en Accountant

Geschreven door: Marijn Bitter | 19 december 2014

29 oktober jl, nam Nico Koppel deel aan het ronde tafelgesprek bij het RB. ‘Fiscalisten worden ook niet blij van rumoer rond accountants’. Wat is de relatie tussen een fiscalist en accountant? Lees hier het verslag.

Belastingdienst waarschuwt voor valse email

Geschreven door: Bas Hollenberg | 27 augustus 2014

Er zijn weer valse e-mail in omloop volgens de belastingdienst. Open deze niet en verwijder de email.

Koppel sponsort trainingsweek van de All Blacks in Castricum

Geschreven door: Bas Hollenberg | 13 juli 2014

Op vrijdag 18-7 vindt het unieke symposium ‘What does it take’ plaats: een inspirerende presentatie van All Blacks 7s coach Gordon Tietjens! Koppel verloot een aantal kaarten, lees hier hoe u mee kunt doen!

Koppel ontwikkelt nieuwe adviesformule

Geschreven door: Bas Hollenberg | 9 februari 2014

Daar waar we gewend zijn om vooraan te lopen in de ontwikkeling van diensten en grensverleggende advisering, leggen we nu de hand aan een drempelverlagende adviesformule!

Gesloten wegens feestdagen

Geschreven door: Marijn Bitter | 18 december 2013

Wegens de feestdagen zijn wij 25,26,27 december en 1 januari niet aanwezig en is ons kantoor gesloten.

Koppel mag Horizontaal Toezicht gaan voeren

Geschreven door: Marijn Bitter | 29 september 2013

Op 27 september tekende Koppel Belastingadviseurs, als derde kantoor in Nederland dat valt onder het Register Belastingadviseurs (RB), het convenant Horizontaal Toezicht.

Koppel mag horizontaal toezicht voeren: extra voordeel voor klant!

Geschreven door: Marijn Bitter | 25 augustus 2013

Koppel Belastingadviseurs breidt dienstverlening uit met horizontaal toezicht en biedt zo klanten voordelen zoals minder controles door de Belastingdienst.

Koppel adviseur Gedeeld Geven

Geschreven door: Marijn Bitter | 15 juli 2013

Per 15 juli is Nico Koppel benoemd tot adviseur van de Stichting Gedeeld Geven. Koppel is daarmee één van de twee Gedeeld Geven-adviseurs in de regio Amsterdam.

De voordelen van Exact Online Salaris

Geschreven door: Marijn Bitter | 28 april 2013

Als salarisadministratiekantoor gebruikt Koppel Belastingadviseurs de software van Exact Online. In deze video licht Bas Hollenberg de voordelen toe. Klik voor info!

Oxfam Novib

Geschreven door: Marijn Bitter | 1 januari 2013

Koppel vindt het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en zich in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen!

Wij zijn CO2 neutraal!

Geschreven door: Marijn Bitter | 22 februari 2012

We zijn er, door aanpak van verwarming, luchtbehandeling en LED verlichting zijn wij nu een duurzaam kantoor; CO2 neutraal. Op deze wijze dragen we bij aan een duurzaam milieu. Dat dergelijke investeringen ook nog eens fiscaal worden beloond door extra aftrekposten, is een prettige bijkomstigheid

Koppel als referentie kader voor Infine Software

Geschreven door: Marijn Bitter | 30 oktober 2011

Koppel als referentiekader van Infine Software. Verhaal van Nico Koppel en Bas Hollenberg over het gebruik en de ervaringen van deze rapportagesoftware.

prinsjesdag belastingplan 2012

Geschreven door: Marijn Bitter | 19 september 2011

Op prinsjesdag worden de belastingplannen 2012 gepresenteerd. De komende week nemen wij iedere dag een deel van de belangrijkste wijzigingen voor u door onder de fiscale nieuwsflits op onze site.

Nieuwe medewerker en nieuwe dienstverlening

Geschreven door: Marijn Bitter | 19 juni 2011

Per 1 juli is Bram de Later het Koppel team komen versterken. Tevens is per 1 juni ons dienstenpakket uitgebreid met business proces consulting.

I’ll be back

Geschreven door: Marijn Bitter | 8 mei 2011

test metatag description test metatag description test metatag description test metatag description test metatag description

Jaarverslag Alpe d’Huzes

Geschreven door: Marijn Bitter | 22 maart 2011

Jaarverslag Alpe d’Huzes Jaarverslag Alpe d’HuZes en geldbesteding Of: hoe organiseer je zonder kosten Nederlands grootste inzamelingsactie? 2010 was weer een recordjaar voor Alpe d’HuZes. Voor de vijfde keer een succesvolle actie, met weer meer deelnemers en meer geld. Opnieuw werd er een recordbedrag opgehaald, ditmaal van zo’n 12 miljoen euro! Daarmee werd ook een […]

Koppel versterkt door topsporters

Geschreven door: Marijn Bitter | 25 februari 2011

Koppel versterkt door topsporters We hebben ons team recent met 2 rasechte topsporters versterkt. Jeroen van Dijk, voormalig Nederlands jeugdkampioen roeien, stort zich bij ons op de fiscale praktijk. Jeroen is 2e jaars fiscaal rechtenstudent en is naast het roeien actief in de JOVD. Voor meer informatie over Jeroen: http://www.linkedin.com/in/jvandijk89 Mauri Harris, rugbyer in hart en nieren, […]

Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart

Geschreven door: Marijn Bitter | 3 januari 2011

Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart Het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) zijn met ingang van 1 januari 2011 gefuseerd en gaan samen verder als de nieuwe beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Op 31 december 2010 zetten Sylvester Schenk (voorzitter) en Ron van Brugge (vicevoorzitter) hiervoor hun […]

Koppel steunt de strijd tegen de gevolgen van kanker, u ook?

Geschreven door: Marijn Bitter | 22 mei 2010

Koppel steunt de strijd tegen de gevolgen van kanker, u ook? Zes keer op één dag de Alpe D’Huez opfietsen, dat doe je niet voor de lol. Wel voor een goed doel. In dit geval: financiering van het onderzoeks- en revalidatieprogramma van KWF Kankerbestrijding. De afgelopen vier jaar volbrachten al heel veel deelnemers deze schijnbaar […]

English website

Geschreven door: Marijn Bitter | 8 april 2010

English website In order to inform our English speaking customers about our services, we recently released an English version of the website. Just click on the English flag (in the upper right of the homepage) to see which services we provide for expats and English speaking entrepreneurs.

Send this to a friend