Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Estate planning

Wat gebeurt er met uw vermogen wanneer u niet meer bij machte bent om dit zelf te beheren? Hoe zit het met de toekomst van uw bedrijf wanneer u er niet meer bent? Welke financiële voorzieningen heeft u getroffen om uw familie in de toekomst te kunnen ondersteunen?

Het zijn vaak moeilijke vragen, maar het is bijzonder belangrijk dat u deze op tijd beantwoordt. Estate planning is bedoeld om u hierbij te helpen. Het brengt uw financiën en vermogen in kaart en zorgt ervoor dat deze goed verzorgd worden wanneer u dat zelf niet meer kunt.

Koppel Advies voorziet u graag van het nodige advies. Dankzij onze ervaring met estate planning kunnen wij u op alle gebieden van de juiste antwoorden voorzien.

Wat is estate planning?

Estate planning omvat alle afspraken die gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat uw vermogen goed wordt beheerd en verdeeld als u door ziekte, overlijden of andere omstandigheden zelf niet meer in staat bent om hierop toe te zien. Dit beperkt zich niet tot het opstellen van een testament of wilsbeschikking – ook financiële, fiscale, medische en zakelijke afspraken worden bij estate planning vooraf vastgelegd.

Deze brede dekking van afspraken en verantwoordelijkheden zorgt ervoor dat estate planning de meeste zekerheid biedt voor u en uw familie. U hoeft zich geen zorgen te maken over lastige situaties omdat alle vragen van tevoren netjes afgedicht zijn.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Experts in estate planning

Estate planning is bedoeld om een zo duidelijk en compleet mogelijk antwoord te bieden op de vragen die rond uw vermogen en bezittingen kunnen ontstaan. Omdat er zoveel bij komt kijken is het verstandig om een adviseur in te schakelen die over de kennis en ervaring beschikt om u tijdens het gehele proces goed te begeleiden.

Bij Koppel Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden een diverse selectie fiscale en financiële expertises en onze specialisten helpen u graag om het overzicht te bewaren.

Heeft u vragen over estate planning en wilt u deze graag doornemen met ons team? Neem dan direct contact op met Koppel Advies en maak vandaag nog een afspraak.

Send this to a friend