Estate planning

Wat gebeurt er met uw vermogen wanneer u niet meer bij machte bent om dit zelf te beheren? Hoe zit het met de toekomst van uw bedrijf wanneer u er niet meer bent? Welke financiële voorzieningen heeft u getroffen om uw familie in de toekomst te kunnen ondersteunen?

Het zijn vaak moeilijke vragen, maar het is bijzonder belangrijk dat u deze op tijd beantwoordt. Estate planning is bedoeld om u hierbij te helpen. Het brengt uw financiën en vermogen in kaart en zorgt ervoor dat deze goed verzorgd worden wanneer u dat zelf niet meer kunt.

Koppel Belastingadviseurs voorziet u graag van het nodige advies. Dankzij onze ervaring met estate planning kunnen wij u op alle gebieden van de juiste antwoorden voorzien.


Wat is estate planning?

Estate planning omvat alle afspraken die gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat uw vermogen goed wordt beheerd en verdeeld als u door ziekte, overlijden of andere omstandigheden zelf niet meer in staat bent om hierop toe te zien. Dit beperkt zich niet tot het opstellen van een testament of wilsbeschikking – ook financiële, fiscale, medische en zakelijke afspraken worden bij estate planning vooraf vastgelegd.

companie_img2

Deze brede dekking van afspraken en verantwoordelijkheden zorgt ervoor dat estate planning de meeste zekerheid biedt voor u en uw familie. U hoeft zich geen zorgen te maken over lastige situaties omdat alle vragen van tevoren netjes afgedicht zijn.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Experts in estate planning

Estate planning is bedoeld om een zo duidelijk en compleet mogelijk antwoord te bieden op de vragen die rond uw vermogen en bezittingen kunnen ontstaan. Omdat er zoveel bij komt kijken is het verstandig om een adviseur in te schakelen die over de kennis en ervaring beschikt om u tijdens het gehele proces goed te begeleiden.

Bij Koppel Belastingadviseurs bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden een diverse selectie fiscale en financiële expertises en onze specialisten helpen u graag om het overzicht te bewaren.

Heeft u vragen over estate planning en wilt u deze graag doornemen met ons team? Neem dan direct contact op met Koppel Belastingadviseurs en maak vandaag nog een afspraak.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief