Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Fiscaal advies

Wilt u meer inzicht in de fiscale situatie van uw onderneming? Heeft u te maken met een lastig belastingvraagstuk op persoonlijk vlak, of heeft u een geschil met de Belastingdienst? Zoekt u een gecertificeerde belastingspecialist voor een fiscaal advies op maat?

Het team van Koppel Belastingadvies staat klaar om u te assisteren. Wij hebben uitgebreide ervaring met uiteenlopende belastingtechnische vraagstukken en zijn uitstekend bekend met diverse branches. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij u bij vrijwel ieder denkbaar vraagstuk voorzien van passend fiscaal advies. Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn? Wij bieden u graag een overzicht van onze diensten aan.

Welk fiscaal advies heeft u nodig?

Het voordeel van persoonlijk fiscaal advies

Het Nederlandse belastinglandschap is bijzonder complex. Er zijn veel verschillende wetten en regels waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Dit kan een hoop tijd kosten en veel frustratie opleveren, zeker wanneer u onverhoopt iets over het hoofd ziet.

Koppel Advies begrijpt dat u liever bezig bent met uw core business. Daarom bieden wij altijd praktisch fiscaal advies op maat. Ons fiscaal advies sluit aan op uw persoonlijke situatie en biedt handige handvatten om uw belastingtechnische situatie gericht te verbeteren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u specifieke vragen over belastingzaken? Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een persoonlijk fiscaal advies.

Send this to a friend