Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Schenkbelasting

Zou u graag een schenking willen doen aan uw kinderen of kleinkinderen? Heeft u vragen over de schenkbelasting, of wilt u meer weten over de fiscale consequenties van een schenking?

De wet- en regelgeving rond schenkingen is in Nederland een complexe aangelegenheid. Er zijn scherpe grenzen gesteld aan de bedragen en de omstandigheden waaronder u deze belastingvrij mag schenken. Hierop wordt steeds strenger gecontroleerd.

Koppel Advies begrijpt dat u bij een schenking liever niet met vervelende verrassingen of fiscale conflicten wordt geconfronteerd. Ons team heeft veel ervaring met de Nederlandse schenkbelasting en kan u helpen om de optimale fiscale strategie te vinden.

Fiscaal voordelig schenken

Een schenking kan uiteenlopende redenen hebben. Wellicht wilt u uw kind of kleinkind financieel ondersteunen bij zijn of haar studie of helpen bij de koop van een eigen huis. Of misschien wilt u de mogelijkheden rond de schenkbelasting proactief benutten om later hoge erfbelasting te vermijden. Wat uw redenen ook mogen zijn, het is verstandig om de fiscale haken en ogen vooraf duidelijk in kaart te brengen.

Bij Koppel Advies bent u hiervoor altijd aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen u gericht adviseren over alle facetten van de schenkbelasting die voor uw situatie relevant zijn en zorgen ervoor dat de schenking zo voordelig mogelijk voor u uitpakt.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Advies op maat over schenkbelasting

Een schenking is altijd een persoonlijke aangelegenheid. Het is dan ook belangrijk dat u kunt vertrouwen op een adviseur die zowel de financiële als de persoonlijke dimensie begrijpt.

Daarom kiest Koppel Advies voor een individuele benadering. Onze experts gaan met u in overleg om uw wensen en doelen exact in kaart te brengen. Vervolgens bieden wij een passende oplossing die u helpt om de regels rondom de schenkbelasting op de juiste manier te navigeren.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden van onze dienstverlening? Heeft u een specifieke vraag over de schenkbelasting die u graag met een specialist wilt doornemen? Ons team helpt u graag. Neem direct contact op en maak een afspraak voor een gesprek.

Send this to a friend