Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingvrij schenken

Heeft u vragen over de fiscale gevolgen van een schenking? Wilt u weten wat de beste manier is om een bedrag aan uw kinderen of kleinkinderen te schenken?

De Nederlandse schenkbelasting biedt de mogelijkheid om belastingvrij te schenken tot een bepaalde grens. De wet voorziet in specifieke maximumbedragen die afhangen van de omstandigheden rond de schenking en uw relatie tot de ontvanger of de schenker.

Wilt u weten hoeveel u belastingvrij mag schenken, of heeft u een andere vraag over schenk- of erfbelasting? Koppel Adviess is uitstekend bekend met alle relevante wet- en regelgeving en kan u bij alle facetten van een schenking ondersteunen.

De voordelen van onze werkwijze

Altijd advies op maat

Ieder fiscaal vraagstuk is uniek. Daarom biedt Koppel Advies nooit standaardoplossingen. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een antwoord dat aansluit op uw specifieke situatie en bieden altijd advies op maat, of het nu gaat om belastingvrij schenken of een andere vraag.

Betrouwbaar en betrokken

Koppel Advies is anders dan reguliere advieskantoren. Wij hanteren een individuele benadering, zodat onze adviseurs echt bij uw vraag betrokken zijn. Daarbij werken wij uitsluitend met gecertificeerde professionals zodat u altijd het beste advies krijgt.

Scherp oog voor details

De specialisten van Koppel Advies halen altijd de onderste steen boven. Wij zijn uitstekend bekend met alle wetten en regelingen rond belastingvrij schenken en werken bijzonder nauwkeurig. Niets ontsnapt aan onze aandacht; dat betekent dat u geen kansen misloopt.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Alles over belastingvrij schenken en meer

Schenkbelasting

Wilt u weten tot welk bedrag u belastingvrij mag schenken? Koppel Advies heeft jarenlange ervaring met schenkbelasting. Ons team adviseert u over de fiscale dimensies van uw schenking en helpen u om deze optimaal te structureren.

Werkkostenregeling

Wilt u gebruikmaken van de werkkostenregeling om belastingvrij te schenken? Vanaf 1 januari 2015 is iedere werkgever verplicht om de nieuwe regeling toe te passen. Koppel Advies kan al uw vragen over onbelaste vergoedingen beantwoorden.

Oudedagsvoorziening

Wilt u zich graag optimaal voorbereiden op uw oude dag? Bij Koppel Advies vindt u alle expertise die u nodig heeft om een passende oudedagsvoorziening te treffen. Wij bieden altijd een oplossing die perfect aansluit op uw wensen en doelen.

Direct een afspraak maken?

Heeft u vragen over schenkbelasting? Wilt u precies weten hoeveel u wettelijk gezien belastingvrij kunt schenken? Koppel Advies voorziet u graag van een helder antwoord. Neem contact op met ons team en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend