Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingvrij schenken


Heeft u vragen over de fiscale gevolgen van een schenking? Wilt u weten wat de beste manier is om een bedrag aan uw kinderen of kleinkinderen te schenken?

De Nederlandse schenkbelasting biedt de mogelijkheid om belastingvrij te schenken tot een bepaalde grens. De wet voorziet in specifieke maximumbedragen die afhangen van de omstandigheden rond de schenking en uw relatie tot de ontvanger of de schenker.

Wilt u weten hoeveel u belastingvrij mag schenken, of heeft u een andere vraag over schenk- of erfbelasting? Koppel Adviess is uitstekend bekend met alle relevante wet- en regelgeving en kan u bij alle facetten van een schenking ondersteunen.

Geen reguliere dienstverlener.

Ieder fiscaal vraagstuk is uniek. Daarom biedt Koppel Advies nooit standaardoplossingen. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een antwoord dat aansluit op uw specifieke situatie en bieden altijd advies op maat, of het nu gaat om belastingvrij schenken of een andere vraag.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies is anders dan reguliere advieskantoren. Wij hanteren een individuele benadering, zodat onze adviseurs echt bij uw vraag betrokken zijn. Daarbij werken wij uitsluitend met gecertificeerde professionals zodat u altijd het beste advies krijgt.

Een stapje extra.

De specialisten van Koppel Advies halen altijd de onderste steen boven. Wij zijn uitstekend bekend met alle wetten en regelingen rond belastingvrij schenken en werken bijzonder nauwkeurig. Niets ontsnapt aan onze aandacht; dat betekent dat u geen kansen misloopt.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend