Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Salarisadministratie

Bent u teveel tijd kwijt aan het bijhouden van uw salarisadministratie? Wilt u zeker weten dat uw onderneming aan alle eisen en voorschriften van de overheid en de Belastingdienst voldoet? Heeft u vragen over de gevolgen van de nieuwe werkkostenregeling en hoe u deze moet toepassen?

Koppel Advies biedt u de mogelijkheid om uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk bij ons uit te besteden. Hiermee kunt u flink op uw administratieve lasten besparen en voorkomt u onnodige tijdsverlies binnen uw onderneming. Onze administrateurs nemen alle zorgen voor u over en garanderen een nauwkeurige, professionele afhandeling.

Wilt u weten wat onze aanpak voor uw salarisadministratie kan betekenen? De specialisten van Koppel Advies bieden u graag advies op maat.

Nauwkeurig en correct

De salarisadministratie speelt een belangrijke rol bij het dagelijkse functioneren van uw organisatie. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers op tijd betaald kunnen worden en daarbij het correcte salaris ontvangen. Ook vormt de salarisadministratie het bewijs dat u als ondernemer goed omgaat met uw fiscale verantwoordelijkheden.

Het is dan ook van groot belang dat uw salarisadministratie altijd op orde is. Fouten kunnen immers leiden tot ontevreden medewerkers, maar ook tot geschillen met de Belastingdienst. Wij helpen u graag om dit te voorkomen. Onze administrateurs gaan nauwlettend te werk en zorgen ervoor dat al uw loongegevens conform de hoogste standaarden worden bijgehouden.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Maatwerkoplossingen voor uw salarisadministratie

Iedere salarisadministratie is uniek. De grootte van uw onderneming, de branche waarin u actief bent en de contractvormen die u hanteert hebben allemaal invloed op uw administratieve verplichtingen. Daarom gaan wij altijd op zoek naar een oplossing die perfect aansluit op uw specifieke situatie.

Onze administrateurs analyseren uw huidige situatie en bepalen samen met u op welke manier uw salarisadministratie afgehandeld moet worden. Vervolgens neemt Koppel Advies uw administratieve taken geheel of gedeeltelijk van u uit handen.

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden of wilt u advies over de beloning van uw personeel? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Send this to a friend