IT-branche

Bevindt u zich als IT-organisatie in een periode van explosieve groei, en zoekt u een fiscale sparringpartner die u hierbij kan ondersteunen en adviseren? Zoekt u een belastingadviseur die u kan begeleiden bij een start-up of overname? Of heeft u juist behoefte aan gericht advies over fiscale voordelen in binnen- en buitenland?

Koppel Belastingadviseurs kent de IT-branche als geen ander. Dankzij onze innovatieve visie en sterke focus op automatisering hebben wij veel ervaring met precies die uitdagingen die u als ondernemer in de IT-sector zelf ook zult tegenkomen. Van specifieke belastingvoordelen rondom innovatie tot Europese BTW-richtlijnen zoals de MOSS-regeling – ons team biedt specifiek advies en oplossingen op maat voor alle vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

companie_img

Waarom kiest de IT branche voor Koppel Belastingadviseurs?

  • Zeer uitgebreide ervaring met automatisering en innovatieve werkmethoden;
  • Kennis van alle fiscale faciliteiten voor IT ondernemers zoals WBSO en Innovatiebox;
  • Volledige beheersing van problematiek rondom mini-one-stop-shop-regeling (MOSS);
  • Maatwerkoplossingen voor fiscale vragen over intellectueel eigendom.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van IT staan voor u klaar.

  • Type de tekst

Wat Koppel Belastingadvies voor u kan betekenen

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u zeker weten dat uw organisatie en bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn? Heeft u vragen over zakelijke wet- en regelgeving? Onze adviseurs bieden de antwoorden en inzichten die u nodig heeft om uw onderneming naar het hoogste niveau te brengen.

Fiscaal advies

Zoekt u de meest effectieve manier om uw fiscale risico’s te beperken? Heeft u behoefte aan advies over de belastingsituatie van uw onderneming? Koppel Belastingadviseurs kent de fiscale wetgeving als geen ander en helpt u graag om deze optimaal te benutten.

Administratie & aangifte

Kosten uw administratieve verplichtingen u teveel tijd? Wilt u de garantie dat uw belastingaangiftes en bedrijfsadministratie altijd goed op orde zijn? Onze administratieve experts nemen alles van u uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.


it-koppel-belastingadviseurs

Directe ondersteuning bij lastige fiscale vragen

De IT-branche biedt enorme kansen voor slimme, innovatieve ondernemers – maar daar staan vaak ook lastige fiscale puzzels tegenover. Want hoe gaat u nu bijvoorbeeld om met de waarde van uw intellectueel eigendom? Hoe kunt u aan de eisen van de fiscus voldoen, zonder dat de marktpositie van uw radicale nieuwe technologie in het gedrang komt? En hoe zorgt u ervoor dat de winstrechten of deelnemingen die u aan uw medewerkers aanbiedt fiscaal correct afgehandeld worden?

Het team van Koppel Belastingadviseurs heeft alle kennis en expertise in huis om u te adviseren over financiering, procesoptimalisatie, bijzondere fiscale regelingen en investeringen binnen en buiten Nederland. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het automatiseren van uw administratie, het opstellen van jaarverslagen en het afhandelen van uw belastingaangiften.

Wilt u weten wat Koppel Belastingadviseurs voor u kan betekenen, of heeft u een specifieke vraag over IT-gerelateerde fiscale problematiek? Neem direct contact op met ons team en maak een afspraak voor een introductiegesprek.

Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief