Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

IT-branche

Bevindt u zich als IT-organisatie in een periode van explosieve groei, en zoekt u een fiscale sparringpartner die u hierbij kan ondersteunen en adviseren? Zoekt u een belastingadviseur die u kan begeleiden bij een start-up of overname? Of heeft u juist behoefte aan gericht advies over fiscale voordelen in binnen- en buitenland?

Koppel Advies kent de IT-branche als geen ander. Dankzij onze innovatieve visie en sterke focus op automatisering hebben wij veel ervaring met precies die uitdagingen die u als ondernemer in de IT-sector zelf ook zult tegenkomen. Van specifieke belastingvoordelen rondom innovatie tot Europese BTW-richtlijnen zoals de MOSS-regeling – ons team biedt specifiek advies en oplossingen op maat voor alle vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Waarom kiest de IT branche voor Koppel Advies?

  • Zeer uitgebreide ervaring met automatisering en innovatieve werkmethoden;
  • Kennis van alle fiscale faciliteiten voor IT ondernemers zoals WBSO en Innovatiebox;
  • Volledige beheersing van problematiek rondom mini-one-stop-shop-regeling (MOSS);
  • Maatwerkoplossingen voor fiscale vragen over intellectueel eigendom.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van IT staan voor u klaar.

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

Directe ondersteuning bij lastige fiscale vragen

De IT-branche biedt enorme kansen voor slimme, innovatieve ondernemers – maar daar staan vaak ook lastige fiscale puzzels tegenover. Want hoe gaat u nu bijvoorbeeld om met de waarde van uw intellectueel eigendom? Hoe kunt u aan de eisen van de fiscus voldoen, zonder dat de marktpositie van uw radicale nieuwe technologie in het gedrang komt? En hoe zorgt u ervoor dat de winstrechten of deelnemingen die u aan uw medewerkers aanbiedt fiscaal correct afgehandeld worden?

Het team van Koppel Advies heeft alle kennis en expertise in huis om u te adviseren over financiering, procesoptimalisatie, bijzondere fiscale regelingen en investeringen binnen en buiten Nederland. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het automatiseren van uw administratie, het opstellen van jaarverslagen en het afhandelen van uw belastingaangiften.

Wilt u weten wat Koppel Advies voor u kan betekenen, of heeft u een specifieke vraag over IT-gerelateerde fiscale problematiek? Neem direct contact op met ons team en maak een afspraak voor een introductiegesprek.

Send this to a friend