Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Financiering

Is uw organisatie op zoek naar een gezonde manier om bedrijfsactiviteiten te financieren? Wilt u investeren in nieuwe productiemiddelen, of bereidt u een acquisitie voor?

Financiering kan een belangrijke bijdrage leveren aan het voorbestaan van uw onderneming. Het is dan ook zeer verstandig om op dit gebied professioneel advies in te winnen, of u nu op zoek bent naar nieuw kapitaal om verder te kunnen groeien en te diversifiëren, of juist financiering nodig heeft om uw huidige activiteiten voort te kunnen zetten.

Koppel Advies kan uw organisatie zowel op strategisch als op fiscaal vlak ondersteunen bij de zoektocht naar passende financiering.

Passende oplossingen

Het aantrekken van financiering kan bijzonder lastig zijn. De kapitaaleisen van banken zijn steeds strenger geworden en financiers nemen tegenwoordig vaker een scherpe onderhandelingspositie in. Daarom is het belangrijk om u goed voor te bereiden op het financieringstraject.

Wat is uw exacte financieringsbehoefte? Welke vorm van financiering sluit het beste aan op uw fiscale en financiële situatie? Uit welke alternatieven kan uw onderneming kiezen? Koppel Advies helpt om overzicht en duidelijkheid te creëren. Onze adviseurs hebben ervaring met vele verschillende financieringsvormen en kunnen u gericht adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Altijd optimale financiering

Wanneer u financiering aantrekt voor uw onderneming is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen kosten en flexibiliteit. Ook de structuur en de voorwaarden van de financiering moeten bij uw bedrijf passen.

Koppel Advies heeft de expertise in huis die nodig is om u te helpen bij het bepalen van de optimale financieringsvorm. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van financieringsadvies en beschikken over uitgebreide branche specifieke kennis. Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons team en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Send this to a friend