Financiering

Is uw organisatie op zoek naar een gezonde manier om bedrijfsactiviteiten te financieren? Wilt u investeren in nieuwe productiemiddelen, of bereidt u een acquisitie voor?

Financiering kan een belangrijke bijdrage leveren aan het voorbestaan van uw onderneming. Het is dan ook zeer verstandig om op dit gebied professioneel advies in te winnen, of u nu op zoek bent naar nieuw kapitaal om verder te kunnen groeien en te diversifiëren, of juist financiering nodig heeft om uw huidige activiteiten voort te kunnen zetten.

Koppel Belastingadviseurs kan uw organisatie zowel op strategisch als op fiscaal vlak ondersteunen bij de zoektocht naar passende financiering.


Passende oplossingen

Het aantrekken van financiering kan bijzonder lastig zijn. De kapitaaleisen van banken zijn steeds strenger geworden en financiers nemen tegenwoordig vaker een scherpe onderhandelingspositie in. Daarom is het belangrijk om u goed voor te bereiden op het financieringstraject.

companie_img2

Wat is uw exacte financieringsbehoefte? Welke vorm van financiering sluit het beste aan op uw fiscale en financiële situatie? Uit welke alternatieven kan uw onderneming kiezen? Koppel Belastingadviseurs helpt om overzicht en duidelijkheid te creëren. Onze adviseurs hebben ervaring met vele verschillende financieringsvormen en kunnen u gericht adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Altijd optimale financiering

Wanneer u financiering aantrekt voor uw onderneming is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen kosten en flexibiliteit. Ook de structuur en de voorwaarden van de financiering moeten bij uw bedrijf passen.

Koppel Belastingadviseurs heeft de expertise in huis die nodig is om u te helpen bij het bepalen van de optimale financieringsvorm. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van financieringsadvies en beschikken over uitgebreide branche specifieke kennis. Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons team en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief