Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Organisatieadvies

Bent u ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam? Hoeveel controle heeft u over uw organisatie en bedrijfsprocessen? Weet u waar uw groeikansen liggen en hoe u ervoor zorgt dat u deze ambities ook daadwerkelijk kunt realiseren?

Het is niet eenvoudig om een moderne organisatie te leiden; interne factoren veranderen continu en ook de wet- en regelgeving zijn altijd in beweging. In deze dynamische situatie is het prettig om op helder organisatieadvies te kunnen vertrouwen. En dat is precies wat wij u kunnen bieden.

Koppel Advies heeft uitgebreide expertise op gebied van organisatieadvies. Wij brengen uw bedrijfsprocessen in kaart, stellen alle belangrijke verbeterpunten voor u vast en helpen u om meer grip te krijgen op uw bedrijfsvoering.

Optimaal organiseren

Als ondernemer is het belangrijk dat u uw organisatie goed onder controle heeft. Zonder een heldere organisatiestructuur is het immers lastig om aan uw fiscale en financiële verplichtingen te voldoen, of goed te reageren op veranderingen in de markt. Grip op de zaken maakt het bovendien gemakkelijker om te groeien.

Het organisatieadvies van Koppel Advies creëert de randvoorwaarden voor deze controle. Wij brengen alle facetten van uw bedrijfsvoering in kaart zodat deze vervolgens optimaal georganiseerd, gedocumenteerd en beheerd kunnen worden. Ons organisatieadvies wordt altijd op maat uitgebracht en is gebaseerd op de meest actuele kennis en best practices.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Realiseren van groei

We zien het iedere dag om ons heen vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam: bedrijven die groeien en veranderen om aan de vraag vanuit de steeds wisselende markt te kunnen beantwoorden. Om die groei en verandering tot stand te kunnen brengen moeten organisaties goed georganiseerd zijn.

Koppel Advies biedt organisatieadvies aan ondernemers uit Amsterdam en uit de (verre) omtrek. Wij bieden persoonlijk advies en oplossingen op maat, die u helpen om beter in te kunnen spelen op de veranderingen in uw omgeving en om verder te groeien.

Gegarandeerd professioneel organisatieadvies

Organisatieadvies is alleen zo goed als de specialist die het uitbrengt. Daarom heeft Koppel Advies een team samengesteld van gecertificeerde adviseurs die alle benodigde expertise in huis hebben.

Al onze businessanalisten zijn minimaal BA niveau 1 en onze projectmanagers hebben allemaal PRINCE2 certificatie, waardoor u altijd kunt vertrouwen op organisatieadvies van de hoogste kwaliteit. Doordat wij werken met EPC (Event-driven Process Chain) modellering en de Lean denkwijze hanteren zijn onze adviezen bovendien altijd helder en praktisch implementeerbaar. Wilt u meer weten? Maak dan direct een afspraak met ons team.

Send this to a friend