Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Bedrijfsadvies

Hoe ziet de toekomst van uw organisatie eruit? Waar liggen de beste kansen om te groeien? Wat zijn de belangrijkste risico’s? En welke stappen moet u nemen om hier effectief mee om te gaan?

Koppel Advies kan deze vragen voor u beantwoorden. Wij begrijpen de uitdagingen van het ondernemerschap als geen ander en ondersteunen u met praktisch, realistisch bedrijfsadvies. Dankzij onze uitgebreide branche expertise is dit bedrijfsadvies bovendien altijd perfect afgestemd op de situatie in uw sector.

Of u nu zoekt naar een strategische sparringpartner of een specialist die uw directie kan coachen, bij Koppel Advies vindt u altijd de expertise die u nodig heeft.

Efficiënter ondernemen

Effectief ondernemen vereist een efficiënte organisatie. Daarom zoekt Koppel Advies bij ieder bedrijfsadvies naar mogelijkheden om de efficiency van uw onderneming te verbeteren. Wij analyseren uw complete bedrijf en adviseren u over de optimale manier om uw werkzaamheden te organiseren. In het bedrijfsadvies geven wij ook aan welke technische middelen u kunt gebruiken om tijdrovende taken te automatiseren.

Overweegt u een fusie of reorganisatie, of krijgt u te maken met een bedrijfsovername? Ook hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van ons team en ons uitgebreide netwerk. Met bedrijfsadvies van Koppel Advies heeft u iedere oplossing binnen handbereik.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Koppel bedrijfsadvies en belastingexpertise

Het geheel is altijd meer dan de som der delen. Daarom heeft Koppel Advies een uniek, alomvattend perspectief op bedrijfsadvies ontwikkeld. Wij koppelen jarenlange ervaring op gebied van belastingzaken en fiscale wet- en regelgeving met specialistisch inzicht in bedrijfsinrichting en consultancy.

Ons bedrijfsadvies maakt uw cijfers beter inzichtelijk, geeft praktische handvatten voor verbetering van uw efficiency en helpt om uw winstgevendheid te vergroten. Wilt u zeker weten dat u niets over het hoofd ziet? Maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Send this to a friend