Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Disclaimer voor koppeladvies.nl

Koppel Services B.V. (Kamer van Koophandel: 57583226), hierna te noemen Koppel, verleent u hierbij toegang tot koppeladvies.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Koppel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

 

Beperkte aansprakelijkheid
Koppel spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. U dient deze informatie niet als advies te beschouwen. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Koppel.
In het bijzonder zijn alle prijzen/bedragen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Koppel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Koppel en haar licentiegevers.
De inhoud van de Website is beschikbaar onder toepassing van de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

 

Privacy
Wanneer u informatie verzendt aan Koppel via e-mail of via de formulieren op deze website, is deze informatie niet beveiligd en wordt deze als niet-vertrouwelijk beschouwd. Uiteraard behandelt Koppel uw persoonsgegevens met zorg. U kunt hier meer over lezen in ons Privacy & Cookie statement.

 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Send this to a friend