Erfbelasting

Bent u als erfgenaam betrokken bij de afhandeling van een nalatenschap? Heeft u vragen over de erfbelasting of heeft u hulp nodig bij de fiscale afwikkeling van een erfenis?

Het overlijden van een dierbare brengt vaak fiscale vragen met zich mee, zeker wanneer er sprake is van een erfenis die verdeeld moet worden. Koppel Belastingadviseurs begrijpt dat u in deze periode niet op extra zorgen en onzekerheden zit te wachten. Dit neemt echter niet weg dat ook de erfbelasting prompt geregeld moet worden.

Daarom nemen wij de zorgen rondom erfbelasting graag van u uit handen. Ons team zorgt ervoor dat alle fiscale details secuur worden afgehandeld.

companie_img

Erfbelasting uitbesteden

De Nederlandse wet op de erfbelasting bepaalt dat erfgenamen belasting moeten betalen over hetgeen zij geërfd hebben. Deze erfbelasting moet uiterlijk binnen acht maanden na het overlijden bij de Belastingdienst aangegeven worden. Deze termijn kan zorgen voor lastige fiscale situaties, zeker wanneer de erfenis onroerend goed of complexe financiële producten omvat.

companie_img2

Koppel Belastingadviseurs heeft jarenlange ervaring met erfbelasting en kan de volledige fiscale afhandeling voor u regelen. Onze adviseurs brengen de inhoud van de erfenis in kaart, bepalen de beste fiscale koers en adviseren u over de optimale beslissing. Ook kunnen wij de verplichte aangifte volledig voor u verzorgen en indienen.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

couple_icon1

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

couple_icon4

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

couple_icon2

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Complete ondersteuning rond erfbelasting

Het team van Koppel Belastingadviseurs beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om alle zorgen rond erfbelasting voor u op te vangen. Wij weten welke vraagstukken u als erfgenaam kunt tegenkomen en beantwoorden deze professioneel en volledig.

Daarnaast kunnen ook vragen rondom uw eigen nalatenschap beantwoorden. Wij helpen u om vooraf de optimale strategie voor uw nalatenschap te bepalen zodat uw erfgenamen niet met onnodige lastige situaties te maken krijgen. Onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak leiden hierbij altijd tot een passend en professioneel advies.

Heeft u vragen over erfbelasting en zoekt u een expert die u kan assisteren? Maak direct een afspraak met Koppel Belastingadviseurs voor een persoonlijk advies op maat.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief