Uitstel belastingaangifte

Heeft u moeite met het opstellen van uw belastingaangifte? Kunt u bepaalde belastingposten nog niet invullen en wilt u voorkomen dat u de wettelijk gestelde termijn voor aangifte overschrijdt?

De Belastingdienst treedt scherp op tegen te laat ingediende aangiftes. Als u niet in staat bent om op tijd uw aangifte in te dienen is het dus verstandig om uitstel voor uw belastingaangifte aan te vragen. Hiermee kunt u boetes en andere vervelende sancties effectief voorkomen.

Koppel Belastingadviseurs kan u helpen om uitstel voor uw belastingaangifte te regelen. Wij zijn uitstekend bekend met de processen van de Belastingdienst en kunnen u bovendien ondersteunen bij het opstellen van een correcte aangifte.


Meer ademruimte

Het voorkomen van boetes is niet de enige reden om uitstel voor uw belastingaangifte aan te vragen. Uitstel biedt immers meer ademruimte om uw fiscale situatie volledig in kaart te brengen. Dankzij dit overzicht heeft u meer mogelijkheden om gebruik te maken van voordelige regelingen en weet u zeker dat u nergens belastingvoordelen over het hoofd zult zien.

companie_img2

Als u uitstel voor uw belastingaangifte krijgt is er bovendien nog een ander bijkomend voordeel: u krijgt direct meer tijd om uw toeslagen aan te vragen. Bij het verlenen van uitstel worden immers ook de termijnen waarbinnen deze ingediend moeten worden door de Belastingdienst verder verlengd. Dit kan interessante voordelen voor u opleveren.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Direct uitstel voor uw belastingaangifte aanvragen

Zou u graag meer tijd willen hebben om uw belastingen te regelen? Koppel Belastingadviseurs kan u opnemen in de uitstelregeling voor belastingconsulenten. Dankzij deze regeling krijgt u een jaar uitstel voor uw belastingaangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

Deze tijd kunnen onze specialisten vervolgens gebruiken om uw fiscale situatie te analyseren en u te adviseren over de beste handelswijze in uw specifieke situatie. U kunt er zelfs voor kiezen om uw aangifte van opstellen tot indienen compleet bij ons uit te besteden.

Wilt u liefst zo snel mogelijk uitstel voor uw belastingaangifte regelen? Neem dan vandaag nog contact op met het team van Koppel Belastingadviseurs.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief