Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Uitstel belastingaangifte

Heeft u moeite met het opstellen van uw belastingaangifte? Kunt u bepaalde belastingposten nog niet invullen en wilt u voorkomen dat u de wettelijk gestelde termijn voor aangifte overschrijdt?

De Belastingdienst treedt scherp op tegen te laat ingediende aangiftes. Als u niet in staat bent om op tijd uw aangifte in te dienen is het dus verstandig om uitstel voor uw belastingaangifte aan te vragen. Hiermee kunt u boetes en andere vervelende sancties effectief voorkomen.

Koppel Advies kan u helpen om uitstel voor uw belastingaangifte te regelen. Wij zijn uitstekend bekend met de processen van de Belastingdienst en kunnen u bovendien ondersteunen bij het opstellen van een correcte aangifte.

Meer ademruimte

Het voorkomen van boetes is niet de enige reden om uitstel voor uw belastingaangifte aan te vragen. Uitstel biedt immers meer ademruimte om uw fiscale situatie volledig in kaart te brengen. Dankzij dit overzicht heeft u meer mogelijkheden om gebruik te maken van voordelige regelingen en weet u zeker dat u nergens belastingvoordelen over het hoofd zult zien.

Als u uitstel voor uw belastingaangifte krijgt is er bovendien nog een ander bijkomend voordeel: u krijgt direct meer tijd om uw toeslagen aan te vragen. Bij het verlenen van uitstel worden immers ook de termijnen waarbinnen deze ingediend moeten worden door de Belastingdienst verder verlengd. Dit kan interessante voordelen voor u opleveren.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Direct uitstel voor uw belastingaangifte aanvragen

Zou u graag meer tijd willen hebben om uw belastingen te regelen? Koppel Advies kan u opnemen in de uitstelregeling voor belastingconsulenten. Dankzij deze regeling krijgt u een jaar uitstel voor uw belastingaangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

Deze tijd kunnen onze specialisten vervolgens gebruiken om uw fiscale situatie te analyseren en u te adviseren over de beste handelswijze in uw specifieke situatie. U kunt er zelfs voor kiezen om uw aangifte van opstellen tot indienen compleet bij ons uit te besteden.

Wilt u liefst zo snel mogelijk uitstel voor uw belastingaangifte regelen? Neem dan vandaag nog contact op met het team van Koppel Advies.

Send this to a friend