Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Aangifte vennootschapsbelasting

Heeft u een BV of NV opgericht en moet u voor het eerst uw aangifte vennootschapsbelasting invullen? Is uw belastingsituatie ingewikkelder geworden en heeft u behoefte aan professioneel fiscaal advies?

Bij Koppel Advies vindt u altijd een passende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met fiscale dienstverlening in uiteenlopende branches en zijn bovendien uitstekend bekend met de Nederlandse wet- en regelgeving. Onze specialisten kunnen u hierdoor bij alle onderwerpen van gericht, praktisch implementeerbaar advies voorzien.

Daarnaast kunnen wij vanzelfsprekend ook het opstellen en indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting volledig van u uit handen nemen.

Efficiënt en nauwkeurig

Als ondernemer wilt u niet geconfronteerd worden met vervelende fiscale verrassingen. Koppel Advies begrijpt dit als geen ander. Daarom helpen wij u graag om meer grip te krijgen op uw vennootschapsbelasting.

Ons team stelt uw aangifte vennootschapsbelasting op basis van de jaarstukken van uw onderneming op en dient deze vervolgens voor u in bij de Belastingdienst. Wij houden u tijdens het gehele traject op de hoogte van de vorderingen en zorgen ervoor dat uw fiscale belangen optimaal behartigd worden. Bovendien kunt u bij ons sterk op kosten besparen, aangezien onze specialisten de aangifte vennootschapsbelasting moeiteloos kunnen combineren met het opstellen van uw jaarrekeningen.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Direct meer inzicht in uw aangifte vennootschapsbelasting

De grootte van uw bedrijf is geen feilloze indicator voor de complexiteit van uw belastingaangifte; ook kleine bedrijven kunnen geconfronteerd worden met ingewikkelde situaties op gebied van hun aangifte vennootschapsbelasting. Daarom is het verstandig om tijdig professionele assistentie in te schakelen.

Dit geldt ook wanneer u de bestuurder bent van een stichting of vereniging. Beide organisatievormen kunnen in specifieke gevallen namelijk belastingplichtig zijn voor de vennootschapsbelasting.

Wilt u meer inzicht in uw belastingsituatie, of wilt u graag uw aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden? Maak dan een afspraak met ons team. Wij bieden altijd een praktisch antwoord.

Send this to a friend