Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Aangifte vennootschapsbelasting

Heeft u een BV of NV opgericht en moet u voor het eerst uw aangifte vennootschapsbelasting invullen? Is uw belastingsituatie ingewikkelder geworden en heeft u behoefte aan professioneel fiscaal advies?

Bij Koppel Advies vindt u altijd een passende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met fiscale dienstverlening in uiteenlopende branches en zijn bovendien uitstekend bekend met de Nederlandse wet- en regelgeving. Onze specialisten kunnen u hierdoor bij alle onderwerpen van gericht, praktisch implementeerbaar advies voorzien.

Daarnaast kunnen wij vanzelfsprekend ook het opstellen en indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting volledig van u uit handen nemen.

Efficiënt en nauwkeurig

Als ondernemer wilt u niet geconfronteerd worden met vervelende fiscale verrassingen. Koppel Advies begrijpt dit als geen ander. Daarom helpen wij u graag om meer grip te krijgen op uw vennootschapsbelasting.

Ons team stelt uw aangifte vennootschapsbelasting op basis van de jaarstukken van uw onderneming op en dient deze vervolgens voor u in bij de Belastingdienst. Wij houden u tijdens het gehele traject op de hoogte van de vorderingen en zorgen ervoor dat uw fiscale belangen optimaal behartigd worden. Bovendien kunt u bij ons sterk op kosten besparen, aangezien onze specialisten de aangifte vennootschapsbelasting moeiteloos kunnen combineren met het opstellen van uw jaarrekeningen.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Advies staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Advies biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Advies neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

Direct meer inzicht in uw aangifte vennootschapsbelasting

De grootte van uw bedrijf is geen feilloze indicator voor de complexiteit van uw belastingaangifte; ook kleine bedrijven kunnen geconfronteerd worden met ingewikkelde situaties op gebied van hun aangifte vennootschapsbelasting. Daarom is het verstandig om tijdig professionele assistentie in te schakelen.

Dit geldt ook wanneer u de bestuurder bent van een stichting of vereniging. Beide organisatievormen kunnen in specifieke gevallen namelijk belastingplichtig zijn voor de vennootschapsbelasting.

Wilt u meer inzicht in uw belastingsituatie, of wilt u graag uw aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden? Maak dan een afspraak met ons team. Wij bieden altijd een praktisch antwoord.

Send this to a friend