Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Uw belastingadviseur in Amsterdam


Waar liggen uw fiscale kansen als ondernemer? Is dit uw moment om te investeren, of kunt u beter even wachten?  Pakt een BV in uw situatie voordeliger uit dan een VOF? En doet u er nu wel of niet verstandig aan om expats in dienst te nemen?

Voor dit soort vragen zoekt u een goede belastingadviseur. Iemand met verstand van zaken, die uw branche begrijpt en alles weet van de laatste de wet- en regelgeving. Een specialist die alle details kent. Maar ook een sparringpartner, die uw bedrijf begrijpt en ondersteunt met relevant, praktisch toepasbaar belastingadvies.

Koppel Advies is gevestigd in Amsterdam; een stad die bol staat van de ondernemers. Wij werken nauw samen met onze klanten en bieden geïnspireerd belastingadvies voor iedere fiscale uitdaging.

Zoekt u een fiscaal adviseur met uitgebreide branchespecifieke expertise, die begrijpt wat u als ondernemer nodig heeft? Ons team gaat graag voor u aan de slag.

Fiscale oplossingen op maat

Koppel Advies is meer dan alleen een belastingadviseur. Sinds 1997 leveren wij vanuit Amsterdam bedrijfs- en organisatieadvies, fiscale oplossingen en administratieve ondersteuning door heel Nederland. Inmiddels behartigen wij de belangen van een groot aantal sterk uiteenlopende opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij ook goed bekend met de realiteit van uw branche.

Eén adres voor al uw vragen.

Wij hechten veel belang aan persoonlijke contact met onze relaties. Dat maakt ons net even anders dan de reguliere belastingadviseurs. Iedere vraag is in onze ogen uniek en vergt dus een individuele oplossing. Door heldere communicatie en uitputtende vakkennis leveren wij altijd belastingadvies dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Op de hoogte van uw markt.

Wij begrijpen dat u advies nodig heeft die aansluit op uw doelen. Daarom streven wij altijd naar een persoonlijke band met onze cliënten. Onze adviseurs weten wat er speelt in uw organisatie en uw branche en kunnen altijd een passende oplossing voor u vinden.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Duidelijk, overzichtelijk belastingadvies

Een ingewikkelde belastingsituatie zorgt voor veel stress. Daarom zorgen wij er als belastingadviseur voor dat uw zaken goed geregeld zijn – of het nu gaat om uw onderneming, uw inkomen of juist uw vermogen. Dat geeft u de rust om u op andere zaken te concentreren.

Fiscale oplossingen op maat

Wij beantwoorden de lastige vragen. Sporen kansen op en snijden risico’s vakkundig weg. Maken uw fiscale situatie duidelijker en overzichtelijker. U krijgt professioneel belastingadvies met oog voor alle details – integraal afgestemd op de geldende wet- en regelgeving.

Koppel Advies geeft antwoord op al uw vragen. Ons team van belastingadviseurs analyseert uw situatie, gaat met u in overleg en werkt met u samen om de ideale oplossing te vinden. Benieuwd hoe wij voor u het verschil kunnen maken? Maak dan vandaag een afspraak met een van onze adviseurs voor belastingadvies op maat.

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend