Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Publicatie bij de KvK

Onderneemt u vanuit een BV of NV, of vertegenwoordigt u een coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij? Heeft u vragen omtrent uw jaarlijkse KvK-publicatie?

Als ondernemer bent u verplicht om ieder jaar uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Doet u dit niet, of niet op tijd, dan maakt u zich volgens de Nederlandse wet zelfs schuldig aan een economisch delict.

Gelukkig kunt u bij Koppel Advies terecht voor alle vragen die u over uw jaarrekening of KvK-publicatie kunt hebben. Onze specialisten kunnen een foutloze jaarrekening voor u opstellen en deponeren en adviseren u graag over de financiële koers van uw bedrijf.

Hoe werkt deponeren?

De Kamer van Koophandel hanteert specifieke richtlijnen voor het deponeren van jaarcijfers. Zo moet iedere publicatie bij de KvK bijvoorbeeld minimaal een publicatiebalans en een toelichting bevatten. Dit betekent dat u als ondernemer geen gedetailleerde kengetallen hoeft prijs te geven – een relatief eenvoudig overzicht volstaat al om aan uw verplichting te voldoen.

Er zijn verschillende manieren om uw jaarrekening te publiceren. Deze zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Als kleine onderneming kunt u uw KvK-publicatie handmatig online indienen. Dit kan ook via de post of het SBR, een speciale system-to-system aanlevermethode. Grote bedrijven kunnen per post, per mail of per intermediair publiceren. Pas vanaf 2015 kunnen zij ook het SBR gebruiken.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Zorgeloos uw KvK-publicatie regelen

Koppel Advies begrijpt dat u als ondernemer liefst zo efficiënt mogelijk wilt kunnen werken. Daarom nemen wij de zorgen omtrent uw publicatie bij de KvK graag van u uit handen. Onze uitgebreide administratieve dienstverlening stelt ons in staat om een nauwkeurige jaarrekening voor u op te stellen zonder dat u daar zelf veel tijd aan kwijt bent. Deze kunnen wij vervolgens geheel in lijn met uw wensen voor u deponeren.

Wilt u zeker weten dat uw KvK-publicatie correct en binnen de daarvoor gestelde termijn uitgevoerd wordt? Neem dan contact op met het team van Koppel Advies en maak vandaag nog een afspraak om uw financiële situatie te bespreken.

Send this to a friend