Publicatie bij de KvK

Onderneemt u vanuit een BV of NV, of vertegenwoordigt u een coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij? Heeft u vragen omtrent uw jaarlijkse KvK-publicatie?

Als ondernemer bent u verplicht om ieder jaar uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Doet u dit niet, of niet op tijd, dan maakt u zich volgens de Nederlandse wet zelfs schuldig aan een economisch delict.

Gelukkig kunt u bij Koppel Belastingadviseurs terecht voor alle vragen die u over uw jaarrekening of KvK-publicatie kunt hebben. Onze specialisten kunnen een foutloze jaarrekening voor u opstellen en deponeren en adviseren u graag over de financiële koers van uw bedrijf.


Hoe werkt deponeren?

De Kamer van Koophandel hanteert specifieke richtlijnen voor het deponeren van jaarcijfers. Zo moet iedere publicatie bij de KvK bijvoorbeeld minimaal een publicatiebalans en een toelichting bevatten. Dit betekent dat u als ondernemer geen gedetailleerde kengetallen hoeft prijs te geven – een relatief eenvoudig overzicht volstaat al om aan uw verplichting te voldoen.

companie_img2

Er zijn verschillende manieren om uw jaarrekening te publiceren. Deze zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Als kleine onderneming kunt u uw KvK-publicatie handmatig online indienen. Dit kan ook via de post of het SBR, een speciale system-to-system aanlevermethode. Grote bedrijven kunnen per post, per mail of per intermediair publiceren. Pas vanaf 2015 kunnen zij ook het SBR gebruiken.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Zorgeloos uw KvK-publicatie regelen

Koppel Belastingadviseurs begrijpt dat u als ondernemer liefst zo efficiënt mogelijk wilt kunnen werken. Daarom nemen wij de zorgen omtrent uw publicatie bij de KvK graag van u uit handen. Onze uitgebreide administratieve dienstverlening stelt ons in staat om een nauwkeurige jaarrekening voor u op te stellen zonder dat u daar zelf veel tijd aan kwijt bent. Deze kunnen wij vervolgens geheel in lijn met uw wensen voor u deponeren.

Wilt u zeker weten dat uw KvK-publicatie correct en binnen de daarvoor gestelde termijn uitgevoerd wordt? Neem dan contact op met het team van Koppel Belastingadviseurs en maak vandaag nog een afspraak om uw financiële situatie te bespreken.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief