Beslaglegging

Heeft u nog een aanslag van de Belastingdienst openstaan? Bent u verwikkeld in een geschil met de Belastingdienst, of is er in uw geval sprake van een betalingsachterstand?

Het niet betalen van uw belastingen kan al snel leiden tot vervelende situaties, ook wanneer de aanslag achteraf geheel of gedeeltelijk incorrect blijkt. In bepaalde gevallen mag de Belastingdienst overgaan tot beslaglegging op uw eigendommen, uw vermogen of uw inkomen. Dit kan veel zorgen en lastige vragen met zich meebrengen.

Koppel Belastingadviseurs helpt u graag om dit te voorkomen. Onze specialisten kunnen u over alle facetten van beslaglegging adviseren en helpen om een passende oplossing te vinden.


Fiscale problemen

Er zijn diverse redenen die de Belastingdienst ertoe kunnen bewegen om een beslagprocedure te starten. Doorgaans gaat men alleen over tot beslaglegging wanneer er sprake is van een betalingsachterstand. Hierbij maakt het niet uit wat de oorzaak van deze achterstand is – indien u geen bezwaar heeft aangetekend tegen een incorrecte aanslag zal de Belastingdienst alsnog proberen om deze op u te verhalen.

companie_img2

In het geval van een betalingsachterstand ontvangt u eerst betalingsherinneringen en daarna een dwangbevel. Pas na deze laatste maatregel wordt de beslaglegging gestart. U heeft doorgaans dus voldoende tijd om de beslaglegging te voorkomen of advies in te winnen.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Advies en ondersteuning bij beslaglegging

De gevolgen van een beslaglegging kunnen ingrijpend zijn, ook wanneer deze achteraf onterecht blijkt en u in het gelijk wordt gesteld. Daarom raadt Koppel Belastingadviseurs u aan om het niet zover te laten komen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met fiscale geschillen en beslagprocedures. Wij kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over de stappen die u moet nemen om beslaglegging te voorkomen. Ook kunnen wij u begeleiden indien de beslaglegging al in gang gezet is.

Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning bij een beslagleggingstraject? Maak dan direct een afspraak met ons team. Wij helpen u om snel en secuur te reageren op uw situatie.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief