Horizontaal toezicht

Zou u graag op een efficiëntere manier met uw belastingaangiftes om willen gaan? Lijkt het u prettig om controles en mogelijke geschillen rond uw aangifte al bij voorbaat te voorkomen?

De Belastingdienst biedt belastingadvieskantoren de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het convenant Horizontaal Toezicht, een verbond dat bedoeld is om de betrouwbaarheid van belastingaangiftes te vergroten. Hiervoor moet het advieskantoor in kwestie wel aan de strengste kwaliteitseisen van de Belastingdienst voldoen.

Koppel Belastingadviseurs slaagde in september 2013 glansrijk voor deze kwaliteitscontrole. Sindsdien kunnen onze klanten profiteren van de voordelen van horizontaal toezicht.


Wat is horizontaal toezicht?

Horizontaal toezicht is een afspraak tussen de Belastingdienst enerzijds en belastingadviseurs en hun cliënten anderzijds, die kwaliteit, transparantie en onderling vertrouwen vastlegt. Het biedt adviseurs de mogelijkheid om hun werkwijze door de Belastingdienst te laten beoordelen op kwaliteit; pakt deze controle positief uit, dan kan de Belastingdienst bij voorbaat vertrouwen op de correctheid van aangiftes die door een adviseur worden uitgebracht.

companie_img2

Het feit dat Koppel Belastingadviseurs horizontaal toezicht mag aanbieden bewijst dat onze fiscale dienstverlening altijd volgens de regels van de Belastingdienst verloopt. Dit zorgt voor een snellere afwikkeling van aangiftes en voorkomt tijdrovende controles en geschillen.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Profiteer als ondernemer van horizontaal toezicht

Wilt u zeker weten dat uw aangiftes snel en zonder langdurige discussies door de Belastingdienst worden geaccepteerd? Wilt u de kans op fiscale geschillen achteraf liefst zoveel mogelijk verkleinen?

Als klant van Koppel Belastingadviseurs kunt u meedoen aan het convenant Horizontaal Toezicht door een verklaring te ondertekenen. Hiermee leggen wij vast dat u met ons samenwerkt om uw belastingsituatie transparant in kaart te brengen, waardoor controles en andere vertragingen niet langer noodzakelijk zijn. Als bijkomend voordeel worden uw administratie en bedrijfsvoering door ons team gecontroleerd – horizontaal toezicht waarborgt dus direct uw interne kwaliteit. Wilt u weten wat horizontaal toezicht u kan bieden? Maak dan direct een afspraak met ons team.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief