Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Invordering

Heeft u een betalingsachterstand opgelopen bij de Belastingdienst en wilt u invordering voorkomen? Is de invorderingsprocedure reeds gestart en heeft u behoefte aan professioneel advies?

Het niet of te laat betalen van belastingen kan vervelende gevolgen hebben. Onder bepaalde omstandigheden kan de Belastingdienst besluiten om beslag te laten leggen op uw bezittingen. Hierna kan tot invordering worden overgegaan.

Het is verstandig om tijdig een belastingadviseur in te schakelen wanneer u een betalingsachterstand heeft bij de Belastingdienst. Koppel Advies heeft ook op dit gebied ruime expertise en kan u helpen indien u met een invorderingsprocedure te maken krijgt.

Complexe wetgeving

Invorderingsprocedures zijn in Nederland aan ingewikkelde wet- en regelgeving gebonden. Er zijn veel verschillende vormen van invordering en de voorwaarden kunnen onderling sterk verschillen. Door deze complexiteit vinden veel mensen het moeilijk om effectief op een invordering te reageren. Dit brengt risico’s met zich mee – dat er ongemerkt ten onrechte teveel van u gevorderd wordt, of dat de strekking van de vordering niet duidelijk is.

Koppel Advies kan u helpen om de complexe wetgeving op dit gebied te navigeren. Wij nemen de achtergrond van uw invordering met u door en adviseren u over de beste aanpak om de gevolgen hiervan te beperken.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Goed omgaan met een invordering

Een invordering kan zeer confronterend zijn. Het is een sterke maatregel die een grote impact kan hebben op uw leven. Juist daarom is het van belang om de invorderingsprocedure op een actieve manier tegemoet te treden. Een voortvarende aanpak is immers de beste manier om de negatieve gevolgen van de procedure te beperken.

Heeft u vragen over de rechtmatigheid van een invordering of beslaglegging, of wilt u professioneel begeleid worden bij de afhandeling van de invorderingsprocedure? Neem dan contact op met Koppel Advies en maak een afspraak met ons team. Wij helpen u graag om uw fiscale situatie zo snel mogelijk op orde te brengen.

Send this to a friend