Invordering

Heeft u een betalingsachterstand opgelopen bij de Belastingdienst en wilt u invordering voorkomen? Is de invorderingsprocedure reeds gestart en heeft u behoefte aan professioneel advies?

Het niet of te laat betalen van belastingen kan vervelende gevolgen hebben. Onder bepaalde omstandigheden kan de Belastingdienst besluiten om beslag te laten leggen op uw bezittingen. Hierna kan tot invordering worden overgegaan.

Het is verstandig om tijdig een belastingadviseur in te schakelen wanneer u een betalingsachterstand heeft bij de Belastingdienst. Koppel Belastingadviseurs heeft ook op dit gebied ruime expertise en kan u helpen indien u met een invorderingsprocedure te maken krijgt.


Complexe wetgeving

Invorderingsprocedures zijn in Nederland aan ingewikkelde wet- en regelgeving gebonden. Er zijn veel verschillende vormen van invordering en de voorwaarden kunnen onderling sterk verschillen. Door deze complexiteit vinden veel mensen het moeilijk om effectief op een invordering te reageren. Dit brengt risico’s met zich mee – dat er ongemerkt ten onrechte teveel van u gevorderd wordt, of dat de strekking van de vordering niet duidelijk is.

companie_img2

Koppel Belastingadviseurs kan u helpen om de complexe wetgeving op dit gebied te navigeren. Wij nemen de achtergrond van uw invordering met u door en adviseren u over de beste aanpak om de gevolgen hiervan te beperken.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Goed omgaan met een invordering

Een invordering kan zeer confronterend zijn. Het is een sterke maatregel die een grote impact kan hebben op uw leven. Juist daarom is het van belang om de invorderingsprocedure op een actieve manier tegemoet te treden. Een voortvarende aanpak is immers de beste manier om de negatieve gevolgen van de procedure te beperken.

Heeft u vragen over de rechtmatigheid van een invordering of beslaglegging, of wilt u professioneel begeleid worden bij de afhandeling van de invorderingsprocedure? Neem dan contact op met Koppel Belastingadviseurs en maak een afspraak met ons team. Wij helpen u graag om uw fiscale situatie zo snel mogelijk op orde te brengen.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief