Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Sponsoring

Koppel Advies streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de samenleving en de wereld om ons heen. Door verschillende organisaties en maatschappelijke initiatieven te sponsoren geven wij een impuls aan de verbetering van de volksgezondheid, welzijn, leefbaarheid en andere belangrijke sociale speerpunten

oxfamnovib

Stedelijke ontwikkeling

Koppel Advies is sponsor van de Academie van de Stad, een landelijk platform dat zich focust op het stimuleren van stedelijke ontwikkeling en het verhogen van lokale leefbaarheid. Om dit te bereiken creëert het platform meer interactie tussen de studenten, bewoners en professionals die in de wijk werkzaam zijn.

academie-van-de-stad

Maatschappelijk welzijn

De kwetsbare groepen binnen onze maatschappij verdienen speciale zorg en aandacht. Koppel Advies sponsort diverse organisaties die zich inspannen om het welzijn van deze groepen te verbeteren. Zo steunen wij Stichting Gehandicapten de Ronde Venen, Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland en Stichting Metakids.

sponsoring-metakids

Kankerbestrijding

De immense sociale en maatschappelijke impact van kanker is moeilijk te bevatten. Bij Koppel Advies verlenen wij dan ook graag onze steun aan initiatieven die kankeronderzoek bevorderen en begeleiding bieden aan mensen die met een kankerdiagnose te maken krijgen. Wij sponsoren Alpe d’HuZes en het Ingeborg Douwes Centrum zodat zij hun goede werk kunnen blijven doen.

ingeborg-douwes-centrum

Studievereniging FinTax

Sinds februari 2023 mogen wij van Koppel Advies ons sponsor noemen van de studievereniging FinTax. Deze studievereniging hoort bij de HvA studie Finance, Tax and Advice en sluit hiermee perfect aan op de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij Koppel Advies. Naast studie gerelateerde evenementen organiseert FinTax ook veel informele borrels waar wij van Koppel Advies regelmatig bij aansluiten om te netwerken met de toekomstige adviseurs binnen de financiële branch.

Send this to a friend