Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Aangifte omzetbelasting

Zoekt u een betere manier om aangifte te doen van uw omzetbelasting? Kost uw fiscale administratie teveel tijd, of bent u net gestart met uw onderneming en wilt u de zaken direct goed regelen?

Koppel Advies maakt uw leven als ondernemer graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw aangifte omzetbelasting volledig bij ons advieskantoor uit te besteden. Uw fiscale verplichtingen worden hierbij door gecertificeerde experts afgehandeld en u kunt altijd vertrouwen op praktisch advies waar u echt iets mee kunt.

Benieuwd naar de voordelen van onze dienstverlening? De experts van Koppel Advies staan klaar om u en uw onderneming te ondersteunen.

Eenvoudig en efficiënt

Vrijwel alle branches in Nederland zijn verplicht om regelmatig omzetbelasting af te dragen. Of dit per maand of per kwartaal moet gebeuren hangt af van uw afspraken met de Belastingdienst, maar u zult hoe dan ook altijd een correcte, volledige aangifte moeten indienen.

De aangifte omzetbelasting keert regelmatig terug en vormt daarom voor veel ondernemers een storende onderbreking van hun werkzaamheden. Dankzij Koppel Advies hoeft dit echter niet voor u te gelden. Wij kunnen het invoeren en verwerken van uw aangifte omzetbelasting van u uit handen nemen, zodat u niet afgeleid wordt van uw kerntaken. Daarbij kunnen wij de aangifte desgewenst ook voor u indienen en waar nodig in overleg treden met de Belastingdienst.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Vragen over uw aangifte omzetbelasting?

Heeft u diensten of producten verkocht buiten Nederland, of bent u van plan om zelf materialen of arbeid in het buitenland in te kopen en vraagt u zich af welke gevolgen dit voor uw aangifte omzetbelasting kan hebben? Wilt u weten of u BTW mag verleggen naar een andere ondernemer?

Koppel Advies kan al uw vragen over uw aangifte omzetbelasting voor u beantwoorden. Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende branches en kunnen u altijd voorzien van een antwoord dat aansluit op de situatie binnen uw specifieke sector.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Wij nemen uw vragen graag persoonlijk met u door. Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een gesprek.

Send this to a friend