Notariaat

Werkt u als zelfstandige notaris, of heeft u een notariskantoor? Heeft u vragen over uw fiscale situatie of wilt u meer controle over de processen in uw organisatie, en bent u daarvoor op zoek naar een adviseur die ervaring heeft met het notariaat? Zo ja, dan bent u bij Koppel Belastingadviseurs aan het juiste adres.

Wij bedienen cliënten uit het notariaat al vele jaren met advies en begeleiding op maat. Ons team volgt de ontwikkelingen binnen uw branche aandachtig en is bovendien uitstekend ingevoerd in de voorschriften van de KNB. Daarnaast zijn wij uiteraard ook op de hoogte van de controles van het Bureau Financieel Toezicht en de daarbij behorende verplichte periodieke rapportages. U vindt bij Koppel Belastingadviseurs dan ook altijd een passend antwoord op uw vragen.

companie_img

Waarom kiezen notarissen voor Koppel Belastingadviseurs?

  • Specifieke kennis van de branche en de voorschriften van de KNB;
  • Jarenlange ervaring met de periodieke financiële rapportages binnen het notariaat;
  • Scherp toezicht op alle relevante fiscale deadlines en termijnen;
  • Advies op maat over organisatievormen, tax planning en estate planning.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van notariaat staan voor u klaar.

  • Type de tekst

Wat Koppel Belastingadvies voor u kan betekenen

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u zeker weten dat uw organisatie en bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn? Heeft u vragen over zakelijke wet- en regelgeving? Onze adviseurs bieden de antwoorden en inzichten die u nodig heeft om uw onderneming naar het hoogste niveau te brengen.

Fiscaal advies

Zoekt u de meest effectieve manier om uw fiscale risico’s te beperken? Heeft u behoefte aan advies over de belastingsituatie van uw onderneming? Koppel Belastingadviseurs kent de fiscale wetgeving als geen ander en helpt u graag om deze optimaal te benutten.

Administratie & aangifte

Kosten uw administratieve verplichtingen u teveel tijd? Wilt u de garantie dat uw belastingaangiftes en bedrijfsadministratie altijd goed op orde zijn? Onze administratieve experts nemen alles van u uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.


notariaat-koppel-belastingadviseurs

Inhoudelijk advies op maat met een scherp oog voor kwaliteit

Het notariaat staat van oudsher bekend om haar scherpe blik en nauwkeurige werkmethoden. Deze eigenschappen zijn ook binnen de aanpak van Koppel Belastingadviseurs sterk vertegenwoordigd. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de Belastingdienst en mogen onze cliënten daarom voordragen voor Horizontaal Toezicht. Uw aangiftes worden hierdoor sneller geaccepteerd en de kans op geschillen achteraf is minimaal.

Deze aandacht voor detail en kwaliteit vormt de rode draad door onze gehele dienstverlening. Of het nu gaat om advies over uw inkomensplanning, de uitvoering van uw BFT-rapportage of het compleet uitbesteden van uw financiële en fiscale administratie, bij Koppel Belastingadviseurs weet u zeker dat uw vragen op een passende en complete manier opgelost worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan direct contact op met ons team en plan een afspraak met een van onze adviseurs.

Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief