Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Tax planning

Heeft u het vermoeden dat u teveel belasting betaalt? Wilt u voorkomen dat u interessante fiscale voordelen over het hoofd ziet en zoekt u een specialist die u daarover kan adviseren?

Koppel Advies begrijpt dat u niet meer belasting wilt afdragen dan strikt noodzakelijk is. Daarom hebben wij tax planning opgenomen in onze fiscale dienstverlening. Hiermee weet u altijd zeker dat uw belastingsituatie optimaal geregeld is, ongeacht hoe complex uw financiële zaken ook mogen zijn.

Wilt u profiteren van de voordelen van persoonlijke tax planning op maat? Dankzij de aanpak van Koppel Advies vindt u altijd de optimale oplossing.

Wat is tax planning?

Inkomen, vermogen en bezit gaan altijd hand in hand met belastingen. Tax planning is bedoeld om uw jaarlijkse afdrachten aan de Belastingdienst zoveel mogelijk te minimaliseren. Uw adviseur brengt uw fiscale situatie nauwkeurig in kaart en gaat in overleg met u op zoek naar de beste manier om deze optimaal in te richten.

Er zijn in grote lijnen drie methoden om uw belastingdruk terug te dringen: het verlagen van uw inkomen, het verhogen van uw aftrekposten en het benutten van specifieke belastingvoordelen. Hierbinnen zijn diverse variaties mogelijk. Tax planning richt zich op het vinden van de variaties die in uw geval het meest voordelig uitpakken.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Het voordeel van professionele tax planning

Minder belasting betalen is vanzelfsprekend een aantrekkelijke gedachte. Tax planning biedt de zekerheid dat u hier secuur mee om blijft gaan – de Nederlandse wet- en regelgeving biedt volop ruimte om belastingvoordelen te benutten, maar voorziet ook in strenge sancties wanneer u onverhoopt buiten de grenzen van de wet treedt.

Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen die weet hoe tax planning werkt en een nette afhandeling kan garanderen. Koppel Advies voldoet aan de strengste eisen van de Belastingdienst en is daarmee de ideale partner.

Wilt u ook uw belastingsituatie optimaliseren? Neem dan direct contact op met ons team.

Send this to a friend