Bezwaar tegen belasting

Bent u het oneens met een beslissing van de Belastingdienst en wilt u hier graag tegen in bezwaar gaan? Wilt u weten hoe u tegen onterechte belasting in bezwaar kunt gaan?

De Belastingdienst is niet onfeilbaar. Het kan dan ook voorkomen dat er in uw situatie een fout is gemaakt, bijvoorbeeld doordat u ten onrechte voor een belasting bent aangeslagen, of dat u teveel belasting heeft moeten afdragen. Hoe sneller u bezwaar tegen deze belasting aantekent, des te sneller u weer de beschikking heeft over uw geld.

Koppel Belastingadviseurs heeft veel ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en kan u helpen om de afhandeling hiervan te bespoedigen.


Beroep aantekenen

Heeft u teveel inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting moeten betalen, of bent u het niet eens met de hoogte van uw erfbelasting? Er zijn talloze situaties denkbaar waarin het verstandig is om bezwaar tegen belasting aan te tekenen. Hierbij is het wel belangrijk dat u goed omgaat met de regels en richtlijnen van de Belastingdienst.

companie_img2

Koppel Belastingadviseurs is uitstekend bekend met de wet- en regelgeving op dit gebied. Wij kunnen u adviseren welke vorm van beroep in uw situatie de optimale keuze is. Ook kunnen wij u adviseren over bezwaartermijnen, waardoor u zeker weet dat uw bezwaar tegen belasting nooit te laat wordt ingediend.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

  • Behoefte aan advies? Vraag het één van onze adviseurs
  • Type de tekst

Eenvoudig bezwaar tegen belasting uitbesteden

Als u bezwaar wilt maken tegen belasting kunt u dit eenvoudig aan Koppel Belastingadviseurs uitbesteden. Onze specialisten nemen dan de zorg voor uw bezwaar- en beroepsprocedures van u over. Wij beoordelen uw situatie, stellen een effectief bezwaar tegen de belasting op en dienen deze op de correcte manier en met de optimale motivatie in bij de Belastingdienst.

Omdat onze fiscale experts hierbij ook de afstemming met de Belastingdienst regelen is de kans dat uw bezwaar gegrond wordt verklaard aanzienlijk groter.

Wilt u een bezwaar- of beroepsprocedure starten en bent u op zoek naar een adviseur die integraal met u meedenkt? Maak dan direct een afspraak met Koppel Belastingadviseurs.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief