Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Bezwaar tegen belasting

Bent u het oneens met een beslissing van de Belastingdienst en wilt u hier graag tegen in bezwaar gaan? Wilt u weten hoe u tegen onterechte belasting in bezwaar kunt gaan?

De Belastingdienst is niet onfeilbaar. Het kan dan ook voorkomen dat er in uw situatie een fout is gemaakt, bijvoorbeeld doordat u ten onrechte voor een belasting bent aangeslagen, of dat u teveel belasting heeft moeten afdragen. Hoe sneller u bezwaar tegen deze belasting aantekent, des te sneller u weer de beschikking heeft over uw geld.

Koppel Advies heeft veel ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en kan u helpen om de afhandeling hiervan te bespoedigen.

Beroep aantekenen

Heeft u teveel inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting moeten betalen, of bent u het niet eens met de hoogte van uw erfbelasting? Er zijn talloze situaties denkbaar waarin het verstandig is om bezwaar tegen belasting aan te tekenen. Hierbij is het wel belangrijk dat u goed omgaat met de regels en richtlijnen van de Belastingdienst.

Koppel Advies is uitstekend bekend met de wet- en regelgeving op dit gebied. Wij kunnen u adviseren welke vorm van beroep in uw situatie de optimale keuze is. Ook kunnen wij u adviseren over bezwaartermijnen, waardoor u zeker weet dat uw bezwaar tegen belasting nooit te laat wordt ingediend.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Eenvoudig bezwaar tegen belasting uitbesteden

Als u bezwaar wilt maken tegen belasting kunt u dit eenvoudig aan Koppel Advies uitbesteden. Onze specialisten nemen dan de zorg voor uw bezwaar- en beroepsprocedures van u over. Wij beoordelen uw situatie, stellen een effectief bezwaar tegen de belasting op en dienen deze op de correcte manier en met de optimale motivatie in bij de Belastingdienst.

Omdat onze fiscale experts hierbij ook de afstemming met de Belastingdienst regelen is de kans dat uw bezwaar gegrond wordt verklaard aanzienlijk groter.

Wilt u een bezwaar- of beroepsprocedure starten en bent u op zoek naar een adviseur die integraal met u meedenkt? Maak dan direct een afspraak met Koppel Advies.

Send this to a friend