Kunst & cultuur

Speelt u als professional een actieve rol in de kunst- en cultuursector? Werkt u als zelfstandig acteur, filmproducent, regisseur of beeldende kunstenaar, of vertegenwoordigt u een theatergezelschap of museum? Zoekt u een belastingadviseur die begrijpt wat er in uw branche speelt en kan helpen om fiscale risico’s sluitend af te dichten?

Koppel Belastingadviseurs heeft jarenlange ervaring met het adviseren en ondersteunen van zelfstandigen en organisaties binnen de kunst- en cultuurbranche. Vele van onze cliënten zijn werkzaam in de creatieve sector, waardoor wij uitstekend op de hoogte zijn van de fiscale en financiële realiteiten van uw vakgebied. Dankzij deze specifieke kennis en ervaring kan ons team u helpen om financiële uitdagingen te anticiperen en uw belastingen optimaal af te handelen.

companie_img

Wat maakt Koppel Belastingadviseurs uniek voor uw branche?

  • Persoonlijke begeleiding op maat voor vragen rondom subsidies;
  • Direct inzicht in belastingtechnische uitzonderingen en mogelijkheden;
  • Eenvoudig en professioneel uitbesteden van uw complete administratie;
  • Advies over arbeidscontracten, werkomstandigheden en inkomensplanning.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van kunst & cultuur staan voor u klaar.

  • Type de tekst

Wat Koppel Belastingadvies voor u kan betekenen

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u zeker weten dat uw organisatie en bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn? Heeft u vragen over zakelijke wet- en regelgeving? Onze adviseurs bieden de antwoorden en inzichten die u nodig heeft om uw onderneming naar het hoogste niveau te brengen.

Fiscaal advies

Zoekt u de meest effectieve manier om uw fiscale risico’s te beperken? Heeft u behoefte aan advies over de belastingsituatie van uw onderneming? Koppel Belastingadviseurs kent de fiscale wetgeving als geen ander en helpt u graag om deze optimaal te benutten.

Administratie & aangifte

Kosten uw administratieve verplichtingen u teveel tijd? Wilt u de garantie dat uw belastingaangiftes en bedrijfsadministratie altijd goed op orde zijn? Onze administratieve experts nemen alles van u uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.


kunst-cultuur-koppel-belastingadviseurs

Uw adviseur voor proactieve, persoonlijke ondersteuning

De kunst- en cultuursector heeft de laatste jaren grote veranderingen doorgemaakt. Wijzigingen in subsidies en fiscale regelingen hebben flinke gevolgen gehad voor het financiële speelveld in uw branche. Als ondernemer is het belangrijk dat u hier effectief mee om kunt gaan.

Bij Koppel Belastingadviseurs krijgt u daarom altijd persoonlijk advies op maat. Als cliënt heeft u altijd een directe lijn met onze specialisten, zodat u op een informele manier snel meer inzicht kunt krijgen in de vragen die voor u belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld over inkomensplanning voor perioden waarin u minder werk heeft, of goede oplossingen voor uw oudedagsvoorziening. Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen om uw administratieve verplichtingen uit te besteden en uw belastingaangiftes tijdig in te dienen.

Wilt u weten wat de professionals van Koppel Belastingadviseurs voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag contact op en maak meteen een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief