Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

DGA advies

Heeft u dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders van uw onderneming? Heeft u zelf dividend ontvangen en wilt u weten welke gevolgen dit heeft voor uw fiscale situatie?

De uitkering van dividend gaat altijd gepaard met de aangifte van dividendbelasting. Als uitkerende partij bent u verplicht om dividendbelasting in te houden en hiervan aangifte te doen, terwijl u de dividendbelasting als ontvangende partij kunt verrekenen met andere belastingen. Ook vrijstellingen zijn in sommige situaties mogelijk.

De specialisten van Koppel Advies helpen u graag om te bepalen wat in uw geval de juiste koers is en kunnen altijd een correcte aangifte dividendbelasting voor u verzorgen.

Uitgebreide fiscale dienstverlening

Koppel Advies is een advieskantoor met een bijzonder brede dienstverlening. Wij zijn niet alleen uitstekend bekend met de fiscale en financiële wet- en regelgeving, maar hebben ook uitgebreide branche specifieke ervaring. Onze adviseurs houden zich op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in uw branche, waardoor u als DGA altijd actueel advies krijgt.

Deze brede dienstverlening stelt ons bovendien in staat om u bij multidisciplinaire kwesties eenvoudig van passende oplossingen te voorzien. Wilt u weten welke gevolgen een bedrijfsovername of opvolging heeft voor uw oudedagsvoorziening? Onze specialisten analyseren de situatie, brengen alle details in kaart en bieden vervolgens passend advies waar u als DGA echt iets mee kunt.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Advies waar u als DGA op kunt bouwen

Wilt u als DGA graag advies over investeringen of beleggingen? Wilt u de best mogelijke financiering voor uw onderneming regelen en heeft u behoefte aan professionele ondersteuning? Bent u van plan om een schenking te doen, of wilt u de fiscale details rond uw nalatenschap goed regelen?

Koppel Advies begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich in alle rust kunt concentreren op uw onderneming . Daarom bieden wij u altijd praktisch DGA advies op maat. Ons team werkt graag met u samen om een sluitende, goed implementeerbare oplossing voor al uw vragen te vinden.

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben? Het team van Koppel Advies staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Send this to a friend