Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Over Koppel

Koppel Advies is uw partner in fiscaal adviesorganisatieadvies en financieel-administratieve dienstverlening. Ons team heeft ruime ervaring met een breed scala aan fiscale en financiële disciplines. Ook onze klanten zijn divers: uit allerlei branches, van lokale bedrijfjes tot grote internationals.

Ons team wil u graag zo goed mogelijk bijstaan in lastige fiscale vraagstukken. Wij begrijpen dat u als ondernemer moet kunnen vertrouwen op de specialisten waarmee u samenwerkt. Daarom hebben we een persoonlijke aanpak en een organisatie die u zoveel mogelijk ontzorgt.

Maak kennis met Koppel Advies

Ons verhaal

Koppel Advies focust zich al sinds 1997 op het verzorgen van hoogwaardig fiscaal en financieel advies voor uiteenlopende branches. Wij vertellen u graag meer over de geschiedenis van ons advieskantoor.

Onze werkwijze

Als ondernemer heeft u het meest aan een belastingconsulent die verder denkt. Onze diensten zijn vanuit deze gedachte opgezet. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke, betrokken aanpak zodat we u beter van dienst kunnen zijn.

Sponsoring

Koppel Advies levert graag een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en onze wereld. Wij sponsoren verschillende initiatieven en organisaties om deze bijdrage tastbaar te maken.

Ons team

Gedegen belastingadvies vereist een diverse mix van kennis en ervaring. Koppel Advies heeft een team van elf specialisten die u gericht bij alle fiscale, financiële en administratieve vraagstukken kunnen ondersteunen.

Altijd betrouwbaar advies op maat

Bent u op zoek naar een adviseur die u kan helpen om de optimale financiële strategie voor uw organisatie te bepalen? Hebt u moeite met het opstellen van belastingaangiftes of hebt u een geschil met de Belastingdienst? Kost uw administratie u te veel tijd en zou u deze het liefste aan een professionele administrateur uitbesteden?

Koppel Advies kan u helpen bij al deze vragen en meer. Ons team vindt altijd een passende oplossing voor uw situatie, wat uw vraag ook moge zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek.

Send this to a friend