Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Bedrijfsfiscalist

Loopt u vaak tegen lastige fiscale vraagstukken aan? Bent u op zoek naar een specialist die uw onderneming door en door kent en u vanuit deze basis over belastingzaken kan adviseren?

Sommige organisaties nemen een bedrijfsfiscalist aan om in hun belastingadvies te voorzien, maar dit is voor veel bedrijven geen praktische optie. Een bedrijfsfiscalist kan de overheadkosten van uw onderneming immers sterk vergroten. Ook is de kans groot dat zich een intern georiënteerde blik ontwikkelt, die beperkend kan zijn voor uw kansen.

Gelukkig zijn er ook andere opties. Het team van Koppel Advies voorziet u graag van fiscale ondersteuning op maat.

Interdisciplinair advies

Bedrijven krijgen in onze dynamische economie steeds vaker te maken met interdisciplinaire fiscale vraagstukken. Een bedrijfsfiscalist kan hier niet altijd effectief mee omgaan, bijvoorbeeld wanneer specifieke vragen buiten het bereik van zijn of haar expertise vallen. In dergelijke situaties is extern advies de enige manier om de optimale fiscale koers te kunnen bepalen.

Bij Koppel Advies kunt u direct in overleg treden met een multidisciplinair team van fiscale specialisten. Onze adviseurs hebben uitgebreide branche specifieke ervaring en een diverse mix van specialismen, waardoor u bij ons altijd kunt beschikken over de kennis en expertise die u nodig heeft.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Het alternatief voor de bedrijfsfiscalist

Koppel Advies kan u als ondernemer ondersteunen bij alle fiscale en financiële vragen die op uw pad komen. Wij bieden bedrijfs- en organisatieadvies, helpen om uw administratie op koers te houden en kunnen ieder type belastingaangifte voor u opstellen. Hiermee bieden wij een goed alternatief voor de bedrijfsfiscalist.

Heeft u behoefte aan een belastingadviseur die snel kan schakelen tussen diverse expertises? Zoekt u een externe partij die het werk van uw eigen bedrijfsfiscalist kan ondersteunen of controleren, of een second opinion kan bieden? Bij Koppel Advies vindt u altijd een passende oplossing. Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten.

Send this to a friend