Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Bedrijfs- en organisatieadvies

De wet- en regelgeving in Nederland wordt op zakelijk gebied steeds strenger. In deze context is het belangrijker dan ooit om goed grip te hebben op uw organisatie en uw processen. Als ondernemer wilt u immers aan uw verplichtingen kunnen voldoen – maar u heeft ook de ambitie om te groeien. Dit vereist een heldere kijk op alle fiscale, organisatorische en menselijke aspecten van uw bedrijf.

Daarom kunt u bij Koppel Advies terecht voor diverse vormen van organisatieadvies en bedrijfsadvies. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen zelfs de meest complexe vraagstukken in uw organisatie voor u beantwoorden. Wij optimaliseren uw fiscale situatie, maken uw processen beter inzichtelijk en helpen u beter in te spelen op veranderingen in uw omgeving.

Kies de dienstverlening die het beste bij u past

Erkende specialisten in bedrijfsadvies en organisatieadvies

Als het gaat om bedrijfsadvies of organisatieadvies moet u altijd op kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kunnen vertrouwen. Bij Koppel Advies is uw onderneming op beide gebieden in de beste handen.

Onze organisatieadviseurs werken nauw met u samen om een zo goed mogelijke aansluiting tussen advies en praktijk te creëren. Daarbij werkt onze afdeling Bedrijfs- en organisatieadvies uitsluitend met gecertificeerde analisten (BA level 1) en projectmanagers (PRINCE2). Hierdoor zijn wij in staat om uw bedrijfsvoering op alle fronten optimaal te organiseren, documenteren en beheren.

Heeft u vragen over onze werkwijze, of wilt u een afspraak maken voor bedrijfsadvies op maat? Neem dan direct contact op met de specialisten van Koppel Advies.

Send this to a friend