Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Onze werkwijze

Koppel Advies is anders dan reguliere fiscale en administratieve dienstverleners. Wij begrijpen dat u als ondernemer op zoekt bent naar adviezen en diensten waar u op kunt bouwen. Dat kan alleen wanneer u vertrouwen heeft in de adviseur waar u mee samenwerkt.

Onze aanpak is dan ook gefundeerd op professionaliteit, betrokkenheid en een scherp oog voor detail. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide, gecertificeerde professionals en bouwen altijd een persoonlijke band op met onze cliënten. Zo is ons team altijd op de hoogte van uw situatie en bent u verzekerd van passend, proactief advies.

Individuele oplossingen

Geen twee ondernemingen zijn hetzelfde. Dit betekent dat wij als belastingconsulent nooit een standaardoplossing kunnen bieden – de vragen waarmee u als ondernemer te maken krijgt zijn immers specifiek verbonden aan uw onderneming.

Bij Koppel Advies krijgt u daarom altijd oplossingen aangeboden die aansluiten op uw individuele situatie en die van uw bedrijf. Wij kennen uw prioriteiten en uw doelen en werken actief met u samen om de optimale koers voor uw organisatie te bepalen. Dankzij onze moderne systemen en onze nadruk op effectieve communicatie gaan wij daarbij bijzonder efficiënt en doeltreffend te werk.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Betrouwbaar advies voor iedere branche

Koppel Advies biedt fiscale, financiële en administratieve dienstverlening voor een zeer divers geheel van cliënten. Om dit goed te kunnen doen moeten wij niet alleen op de hoogte zijn van de meest recente Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook van de ontwikkelingen binnen uw branche. Deze uitgebreide branche specifieke kennis maakt ons uniek binnen ons vakgebied.

Of u nu onderneemt in de advocatuur, de IT of internationale handel, bij Koppel Advies vindt u altijd een specialist die de realiteit in uw branche kent en begrijpt. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd van relevant advies voorzien.

Wilt u kennismaken met de voordelen van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Send this to a friend