Onze werkwijze

Koppel Belastingadviseurs is anders dan reguliere fiscale en administratieve dienstverleners. Wij begrijpen dat u als ondernemer op zoekt bent naar adviezen en diensten waar u op kunt bouwen. Dat kan alleen wanneer u vertrouwen heeft in de adviseur waar u mee samenwerkt.

Onze aanpak is dan ook gefundeerd op professionaliteit, betrokkenheid en een scherp oog voor detail. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide, gecertificeerde professionals en bouwen altijd een persoonlijke band op met onze cliënten. Zo is ons team altijd op de hoogte van uw situatie en bent u verzekerd van passend, proactief advies.


Individuele oplossingen

Geen twee ondernemingen zijn hetzelfde. Dit betekent dat wij als belastingconsulent nooit een standaardoplossing kunnen bieden – de vragen waarmee u als ondernemer te maken krijgt zijn immers specifiek verbonden aan uw onderneming.

companie_img2

Bij Koppel Belastingadviseurs krijgt u daarom altijd oplossingen aangeboden die aansluiten op uw individuele situatie en die van uw bedrijf. Wij kennen uw prioriteiten en uw doelen en werken actief met u samen om de optimale koers voor uw organisatie te bepalen. Dankzij onze moderne systemen en onze nadruk op effectieve communicatie gaan wij daarbij bijzonder efficiënt en doeltreffend te werk.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs-, en Organisatie advies

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Belastingadviseurs staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal Advies

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Belastingadviseurs biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & Aangifte

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Belastingadviseurs neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.


Betrouwbaar advies voor iedere branche

Koppel Belastingadviseurs biedt fiscale, financiële en administratieve dienstverlening voor een zeer divers geheel van cliënten. Om dit goed te kunnen doen moeten wij niet alleen op de hoogte zijn van de meest recente Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook van de ontwikkelingen binnen uw branche. Deze uitgebreide branche specifieke kennis maakt ons uniek binnen ons vakgebied.

Of u nu onderneemt in de advocatuur, de IT of internationale handel, bij Koppel Belastingadviseurs vindt u altijd een specialist die de realiteit in uw branche kent en begrijpt. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd van relevant advies voorzien.

Wilt u kennismaken met de voordelen van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

companie_img
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief