Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Internationale handel & industrie (MKB)

Richt uw visie voor de groei van uw onderneming zich op het buitenland? Of bent u als internationale organisatie juist op zoek naar nieuwe kansen binnen Nederland? Heeft u een belastingadviseur nodig die veel ervaring heeft met internationale handel en industrie? Bij Koppel Advies vindt u de ondersteuning die u nodig heeft, op iedere schaalgrootte – van multinationals tot het MKB.

Koppel Advies voorziet een groeiende groep internationale spelers van organisatieadvies, fiscaal advies en administratieve ondersteuning. Door onze kennis van belastingrichtlijnen en wetten in binnen en buitenland bevinden wij ons in een uitstekende positie om u te adviseren over alle uitdagingen die uw organisatie op haar pad kan tegenkomen. En dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij dit advies altijd op een effectieve manier voor u in de praktijk brengen.

Wat heeft Koppel Advies uw branche te bieden?

  • Uitgebreide kennis van specifieke BTW-voorschriften rond import en export;
  • Duidelijk inzicht in uw buitenlandse belangen en vestigingen;
  • Ondersteuning bij vaste vertegenwoordiging en inrichting;
  • Mogelijkheid tot speciale tax rulings en advanced price agreements.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van internationale handel & industrie staan voor u klaar.

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

De optimale aanpak voor volledige compliance

Als internationale ondernemer krijgt u vaker te maken met lastige fiscale en organisatorische vraagstukken. De belastingstelsels in de landen waar u zaken doet kunnen onderling sterk verschillen, maar u moet wel altijd aan alle wettelijke eisen voldoen. Het uitzoeken van alle uitzonderingen kan veel tijd kosten, terwijl de consequenties van onvolledige compliance zwaar kunnen zijn.

Gelukkig heeft Koppel Advies hiervoor een praktische oplossing. Binnen Nederland bieden wij de mogelijkheid om Horizontaal Toezicht toe te passen. Onze werkwijze voldoet aan de strengste kwaliteitseisen van de Belastingdienst, waardoor de kans op fiscale geschillen sterk wordt verkleind.

Richt uw bedrijf haar blik op het buitenland, dan brengen wij uw belangen op een transparante en bijzonder complete manier in kaart. Zo heeft u optimale controle over uw strategie. Meer weten? Neem direct contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak.

Send this to a friend