Internationale handel & industrie (MKB)

Richt uw visie voor de groei van uw onderneming zich op het buitenland? Of bent u als internationale organisatie juist op zoek naar nieuwe kansen binnen Nederland? Heeft u een belastingadviseur nodig die veel ervaring heeft met internationale handel en industrie? Bij Koppel Belastingadviseurs vindt u de ondersteuning die u nodig heeft, op iedere schaalgrootte – van multinationals tot het MKB.

Koppel Belastingadviseurs voorziet een groeiende groep internationale spelers van organisatieadvies, fiscaal advies en administratieve ondersteuning. Door onze kennis van belastingrichtlijnen en wetten in binnen en buitenland bevinden wij ons in een uitstekende positie om u te adviseren over alle uitdagingen die uw organisatie op haar pad kan tegenkomen. En dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij dit advies altijd op een effectieve manier voor u in de praktijk brengen.

companie_img

Wat heeft Koppel Belastingadviseurs uw branche te bieden?

  • Uitgebreide kennis van specifieke BTW-voorschriften rond import en export;
  • Duidelijk inzicht in uw buitenlandse belangen en vestigingen;
  • Ondersteuning bij vaste vertegenwoordiging en inrichting;
  • Mogelijkheid tot speciale tax rulings en advanced price agreements.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van internationale handel & industrie staan voor u klaar.

  • Type de tekst

Wat Koppel Belastingadvies voor u kan betekenen

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u zeker weten dat uw organisatie en bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn? Heeft u vragen over zakelijke wet- en regelgeving? Onze adviseurs bieden de antwoorden en inzichten die u nodig heeft om uw onderneming naar het hoogste niveau te brengen.

Fiscaal advies

Zoekt u de meest effectieve manier om uw fiscale risico’s te beperken? Heeft u behoefte aan advies over de belastingsituatie van uw onderneming? Koppel Belastingadviseurs kent de fiscale wetgeving als geen ander en helpt u graag om deze optimaal te benutten.

Administratie & aangifte

Kosten uw administratieve verplichtingen u teveel tijd? Wilt u de garantie dat uw belastingaangiftes en bedrijfsadministratie altijd goed op orde zijn? Onze administratieve experts nemen alles van u uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.


internationale-handel-industrie-koppel-belastingadviseurs

De optimale aanpak voor volledige compliance

Als internationale ondernemer krijgt u vaker te maken met lastige fiscale en organisatorische vraagstukken. De belastingstelsels in de landen waar u zaken doet kunnen onderling sterk verschillen, maar u moet wel altijd aan alle wettelijke eisen voldoen. Het uitzoeken van alle uitzonderingen kan veel tijd kosten, terwijl de consequenties van onvolledige compliance zwaar kunnen zijn.

Gelukkig heeft Koppel Belastingadviseurs hiervoor een praktische oplossing. Binnen Nederland bieden wij de mogelijkheid om Horizontaal Toezicht toe te passen. Onze werkwijze voldoet aan de strengste kwaliteitseisen van de Belastingdienst, waardoor de kans op fiscale geschillen sterk wordt verkleind.

Richt uw bedrijf haar blik op het buitenland, dan brengen wij uw belangen op een transparante en bijzonder complete manier in kaart. Zo heeft u optimale controle over uw strategie. Meer weten? Neem direct contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak.

Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief