Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontjes-voor-Home-1.1-2

Betalingsregeling belasting

Heeft u een belastingaanslag ontvangen die u wegens omstandigheden niet direct kunt betalen? Bent u nog een bedrag aan de Belastingdienst verschuldigd en wilt u beslaglegging voorkomen?

De Belastingdienst biedt diverse mogelijkheden om een betalingsregeling voor uw belasting te treffen. Wanneer u voldoet aan de voorwaarden en tijdig reageert kunt u in veel gevallen uitstel van betaling aanvragen. Dit kan een hoop vervelende gevolgen voorkomen.

Het aanvragen van een betalingsregeling voor belasting is echter niet altijd even eenvoudig. Daarom kunt u altijd bij Koppel Advies terecht voor fiscaal advies op maat. Onze specialisten bieden persoonlijke begeleiding en brengen uw belastingsituatie moeiteloos voor u op orde.

Uitstel van betaling

Wanneer u een belastingschuld niet op tijd kunt betalen kunt u hier uitstel van betaling voor aanvragen. Of dit verzoek gehonoreerd wordt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoogte van uw vermogen. Ook wordt bepaald of u de aanvraag binnen de juiste termijn heeft ingediend. Hierbij moet gezegd worden dat ook onterechte of incorrecte aanslagen door de Belastingdienst als belastingschuld worden aangemerkt – u kunt de aanslag dus niet zonder meer naast u neerleggen.

In sommige gevallen kunt u naast uitstel van betaling ook een betalingsregeling treffen voor de belasting in kwestie. Dit kan wanneer u ten tijde van het uitstel niet over de middelen beschikte om de belastingschuld te voldoen. Of een betalingsregeling voor uw belasting mogelijk is hangt echter altijd af van uw specifieke situatie.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Eenvoudig een betalingsregeling voor uw belasting aanvragen

Als u niet in staat bent om uw belastingschuld ineens te betalen is het verstandig om een betalingsregeling te treffen. Dit voorkomt dat uw schuld oploopt of dat er beslag op uw inkomen of bezit wordt gelegd. Koppel Advies is zeer goed bekend met de wet- en regelgeving op dit gebied en kan u helpen bij het aanvragen van een betalingsregeling voor uw belasting of een uitstel van betaling.

Onze specialisten analyseren uw fiscale situatie, evalueren samen met u de beschikbare opties en zorgen ervoor dat het gehele traject rond de betalingsregeling soepel wordt verzorgd. Daarbij zoeken wij altijd naar de oplossing die voor u de meeste waarde biedt. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met ons team.

Send this to a friend