Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Icoontje-Administratie-Aangifte-2

Jaarrekening maken

Wilt u laten controleren of uw jaarrekening klopt? Kost het opstellen van uw jaarcijfers teveel tijd, of is er het laatste jaar veel veranderd en wilt u zeker weten dat u niets over het hoofd ziet?

Als u onderneemt vanuit een BV of NV bent u verplicht om ieder jaar een foutloze jaarrekening te maken. Deze verplichting geldt ook voor coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen. Het maken van een jaarrekening biedt daarbij ook waardevolle stuurinformatie om uw onderneming in het komende jaar optimaal op koers te houden.

Koppel Advies kan u ondersteunen bij alle facetten van uw jaarrekening. Onze specialisten stellen de jaarcijfers voor u op en helpen u om de juiste conclusies te trekken.

Overzicht en advies

Het is niet altijd eenvoudig om een jaarrekening te maken. Er is altijd een kans dat belangrijke details onopgemerkt blijven, zeker wanneer uw organisatie complex is, of uw onderneming zich snel ontwikkelt. Een scherpe, professionele blik biedt in dergelijke gevallen de duidelijkheid die u nodig heeft om het overzicht over uw jaarcijfers te bewaren.

Koppel Advies zorgt ervoor dat niets aan uw aandacht kan ontsnappen. Dankzij onze geautomatiseerde systemen wordt het maken van uw jaarrekening een stuk eenvoudiger. Wij voorzien u daarbij van alle informatie die u nodig heeft om uw cijfers correct aan te leveren en kunnen u bovendien aan de hand van de jaarrekening adviseren over uw onderneming.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Advies staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Advies biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Advies neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

Een doorlopende jaarrekening maken

Wilt u optimaal inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf? Het maken van een jaarrekening biedt slechts een momentopname van uw onderneming. Koppel Advies begrijpt dat dit wellicht niet de beste oplossing is als u continu inzicht wilt in uw organisatie.

Wij kunnen speciale dashboardsoftware koppelen aan uw administratie die het mogelijk maakt om dagelijkse rapportages in te zien. Hiermee krijgt u een constante stroom actuele stuurinformatie, die u bovendien altijd door onze financiële experts kunt laten toelichten.

Wilt u meer weten over onze moderne administratieve oplossingen, of wilt u graag direct een jaarrekening laten maken? Neem dan contact op met ons team en maak een afspraak.

Send this to a friend