Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Ons verhaal

Koppel Advies werd in 1997 in Amsterdam opgericht door Nico Koppel als gespecialiseerd advieskantoor voor fiscaal advies, belastingaangiftes, organisatieadvies en administratieve dienstverlening. Daarbij werd gekozen voor een andere benadering dan die van reguliere fiscale dienstverleners: Koppel hanteerde een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten altijd op praktisch, betrokken advies konden rekenen.

Deze aanpak bleek succesvol; in 2009 verhuisde Koppel Advies naar een nieuw pand aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Van hieruit voorziet ons team een groeiende groep cliënten van het advies dat zij nodig hebben om hun fiscale en financiële kansen optimaal te benutten.

Een betrokken houding

Ondernemerschap is een continue uitdaging. U neemt risico’s en werkt hard om uw bedrijf succesvol te maken. Dat kunt u, zeker in de hedendaagse dynamische economie, niet alleen. Investeringen, financieringen en fiscale aangiftes kunnen complexe vragen oproepen die u niet altijd zelf zult kunnen beantwoorden.

Koppel Advies begrijpt dat u in dergelijke situaties terug moet kunnen vallen op adviseurs die u en uw onderneming echt kennen. Specialisten die begrijpen wat u voor ogen heeft en u willen helpen om het meeste uit uw bedrijf te halen. Daarom kunt u bij ons altijd vertrouwen op maximale betrokkenheid – wij zijn toegewijd aan uw succes.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Advies staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Advies biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Advies neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

Praktische, realistische adviezen

De aanpak van Koppel Advies is gefundeerd op de realiteiten van het ondernemerschap. Wij weten dat u niet zit te wachten op een mooi advies dat uiteindelijk niet implementeerbaar blijkt. Daarom gaan wij altijd samen met u op zoek naar een praktische oplossing die echt een antwoord biedt voor uw specifieke vraag en situatie.

Onze adviseurs werken luisteren naar uw wensen en doelen, analyseren uw fiscale situatie en gaan met u in overleg om de onderste steen boven te halen. Zo bent u altijd verzekerd van het optimale resultaat.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag die u graag met ons team zou willen doornemen? Maak dan direct een afspraak met Koppel Advies.

Send this to a friend