Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Ons verhaal

Goed advies waarmee je fiscale en financiële kansen optimaal kunt benutten, persoonlijk contact en een efficiënte dienstverlening, dat is wat Nico Koppel voor ogen had toen hij Koppel Advies in 1997 begon.

Samen met Bas Hollenberg zette hij een goed georganiseerd kantoor op, met een innovatieve automatisering en een deskundig team. Dat die aanpak werkt, blijkt uit het groot aantal, tevreden klanten. Het team van Koppel Advies ontzorgt hen volledig met fiscaal adviesbelastingaangiftesorganisatieadvies en administratieve dienstverlening.

Een betrokken houding

Ondernemen is een continue uitdaging. U neemt risico’s en werkt hard om uw bedrijf succesvol te maken. Dat kunt u niet alleen, zeker niet in de hedendaagse dynamische economie, waarin wet- en regelgeving bijna dagelijks verandert. Investeringen, financieringen en fiscale aangiftes kunnen complexe vragen oproepen die u niet altijd zelf zult kunnen beantwoorden.

Koppel Advies begrijpt dat u in dergelijke situaties moet kunnen rekenen op adviseurs die u en uw onderneming écht kennen. Specialisten die begrijpen wat u voor ogen hebt. Die u willen helpen om het meeste uit uw bedrijf te halen. Wij ondersteunen u graag bij het bereiken van uw doel.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Praktische, realistische adviezen

De aanpak van Koppel Advies is gefundeerd op de realiteiten van het ondernemerschap. Wij weten dat u niet zit te wachten op een mooi advies dat uiteindelijk niet implementeerbaar blijkt. Daarom gaan wij altijd samen met u op zoek naar een praktische oplossing die echt een antwoord biedt voor uw specifieke vraag en situatie.

Onze adviseurs werken luisteren naar uw wensen en doelen, analyseren uw fiscale situatie en gaan met u in overleg om de onderste steen boven te halen. Zo bent u altijd verzekerd van het optimale resultaat.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag die u graag met ons team zou willen doornemen? Maak dan direct een afspraak met Koppel Advies.

Send this to a friend