Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Advocatuur

Bent u actief in de advocatuur en zoekt u een toegewijde belastingadviseur die de realiteiten van uw branche begrijpt? Heeft u behoefte aan fiscaal advies dat aansluit op uw werkzaamheden, of zoekt u een administratief specialist aan wie u de administratie van uw kantoor met een gerust hart kunt toevertrouwen?

Koppel Advies heeft over de jaren al vele advocaten bijgestaan met fiscaal advies en administratieve dienstverlening. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche en kunnen u gericht adviseren over alle vraagstukken die voor uw organisatie belangrijk zijn. Door de grote hoeveelheid advocaten in ons cliëntenbestand beschikken wij bovendien over uitstekende referenties.

Waarom advocaten voor Koppel kiezen

  • Brede ervaring met de branche, van grote kantoren tot eenmanszaken;
  • Uitgebreide kennis van nichekantoren en ontwikkeling in de advocatuur;
  • Alomvattende administratieve en fiscale dienstverlening;
  • IJzersterke waarborging van kwaliteit door middel van complete wettelijke compliance.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van advocatuur staan voor u klaar.

  • vul hier uw voornaam in
  • vul hier uw achternaam in
  • vul hier uw e-mailadres in
  • vul hier uw vraag in

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u zeker weten dat uw organisatie en bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn? Heeft u vragen over zakelijke wet- en regelgeving? Onze adviseurs bieden de antwoorden en inzichten die u nodig heeft om uw onderneming naar het hoogste niveau te brengen.

Fiscaal advies

Zoekt u de meest effectieve manier om uw fiscale risico’s te beperken? Heeft u behoefte aan advies over de belastingsituatie van uw onderneming? Koppel Advies kent de fiscale wetgeving als geen ander en helpt u graag om deze optimaal te benutten.

Administratie & aangifte

Kosten uw administratieve verplichtingen u teveel tijd? Wilt u de garantie dat uw belastingaangiftes en bedrijfsadministratie altijd goed op orde zijn? Onze administratieve experts nemen alles van u uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.

Veelzijdige dienstverlening van hoge kwaliteit

Koppel Advies begrijpt dat u als advocaat gebonden bent aan strikte kwaliteitseisen. Wij vinden dat onze dienstverlening hier volledig op moet aansluiten. Wij houden direct rekening met de voorwaarden van de orde van advocaten en bieden ijzersterke kwaliteitsgaranties, waaronder de mogelijkheid tot het toepassen van Horizontaal Toezicht.

Onze brede dienstverlening zorgt er daarbij voor dat wij alle administratieve en fiscale uitdagingen voor u uit handen kunnen nemen. Wij zorgen dat deadlines en termijnen scherp bewaakt worden en gaan altijd snel en gericht in op uw vragen.

Wilt u weten hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten op gebied van advocatuur.

Send this to a friend