Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Consultancy & interim management

Bent u actief als consultant of interim manager en heeft u vragen over uw fiscale situatie? Zoekt u een belastingspecialist die gericht advies en ondersteuning kan bieden bij het optimaliseren van uw belastingen en administratie? Wilt u meer weten over de fiscale consequenties van contractvormen of arbeidsbemiddeling door derden?

Koppel Belastingadviseurs rekent veel consultants en interim managers tot haar cliënten. Hierdoor zijn wij uitstekend bekend met de vraagstukken en ontwikkelingen die spelen in uw branche. Wij kunnen u niet alleen helpen om uw administratie beter in te richten en effectiever te anticiperen op fiscale risico’s, maar bieden ook advies op maat over uw inkomensplanning en oudedagsvoorziening. Zo weet u zeker dat aan alles gedacht is.

Waarom kiezen consultants en interim managers voor Koppel?

  • Persoonlijke ondersteuning en advies bij inkomensplanning;
  • Scherp inzicht in branchegerelateerde fiscale vraagstukken;
  • Hoogwaardige administratieve oplossingen;
  • Duidelijke afspraken gecombineerd met een uitstekend serviceniveau.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van consultancy & interim management staan voor u klaar.

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

Een adviseur die uw werkzaamheden begrijpt

Het werk van een consultant of interim manager heeft van nature meestal een tijdsgebonden karakter. Dit brengt specifieke fiscale vraagstukken met zich mee. Wat de fiscale gevolgen zijn wanneer u langer voor een opdrachtgever werkt dan gebruikelijk is, bijvoorbeeld, of hoe u een acceptabel inkomen kunt veiligstellen voor de periodes waarin u tijdelijk geen werk heeft.

Koppel Advies begrijpt dat deze vragen niet altijd even makkelijke op te lossen zijn. Daarom stellen wij onze ervaring en expertise graag aan u ter beschikking. Ons team kent de regels en uitzonderingen die gelden voor uw branche en wij weten precies welke oplossing in uw geval de beste resultaten zal bieden.

Meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan contact op met Koppel Advies en plan direct een afspraak met een van onze specialisten.

Send this to a friend