Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Coaching & GGZ

Bent u coach of personal trainer, of werkt u als professional in de GGZ? Heeft u behoefte aan directe ondersteuning bij uw administratieve taken, of bent u op zoek naar antwoorden op specifieke BTW-gerelateerde vraagstukken? Dan bent u bij Koppel Advies aan het juiste adres.

Ons team heeft veel specifieke kennis in huis op gebied van coaching en geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de BTW-plicht die relevant zijn voor uw branche. Door onze uitgebreide branchespecifieke ervaring en brede dienstverlening kunnen wij voor iedere administratieve en fiscale vraag een heldere maatwerkoplossing bieden.

Het direct gevolg hiervan is dat wij een groeiende populatie psychologen, psychiaters en coaches tot onze cliënten mogen rekenen.

Wat is onze meerwaarde voor coaches en GGZ-professionals?

  • Specifieke kennis van BTW-gerelateerde vragen binnen de branche;
  • Direct inzicht in het effect van wetswijzigingen rondom BTW-plicht;
  • Ervaring met iedere schaalgrootte van zelfstandigen tot grote organisaties;
  • Bijzonder complete administratieve en fiscale dienstverlening.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van coaching & GGZ staan voor u klaar.

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

Gericht advies over uw belastingsituatie

Als coach of GGZ-professional krijgt u te maken met lastige belastingtechnische vragen. Want hoe gaat u om met de kosten van uw eigen praktijk? Welke aftrekposten mag u wel opvoeren en welke niet? Wat is het effect van uw BIG-registratie op uw fiscale situatie? En hoe zit het nu precies met uw oudedagsvoorziening?

Dankzij Koppel Advies staat u er niet meer alleen voor om dergelijke vragen te beantwoorden. Bij ons vindt u een team van toegewijde specialisten die alle zorgen rondom uw belastingaangiftes en administratie van u uit handen kunnen nemen. Zo weet u zeker dat alles netjes geregeld is en kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact op en maak een afspraak met ons team.

Send this to a friend