Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Notariaat

Werkt u als zelfstandige notaris, of heeft u een notariskantoor? Heeft u vragen over uw fiscale situatie of wilt u meer controle over de processen in uw organisatie, en bent u daarvoor op zoek naar een adviseur die ervaring heeft met het notariaat? Zo ja, dan bent u bij Koppel Advies aan het juiste adres.

Wij bedienen cliënten uit het notariaat al vele jaren met advies en begeleiding op maat. Ons team volgt de ontwikkelingen binnen uw branche aandachtig en is bovendien uitstekend ingevoerd in de voorschriften van de KNB. Daarnaast zijn wij uiteraard ook op de hoogte van de controles van het Bureau Financieel Toezicht en de daarbij behorende verplichte periodieke rapportages. U vindt bij Koppel Advies dan ook altijd een passend antwoord op uw vragen.

Waarom kiezen notarissen voor Koppel Advies?

  • Specifieke kennis van de branche en de voorschriften van de KNB;
  • Jarenlange ervaring met de periodieke financiële rapportages binnen het notariaat;
  • Scherp toezicht op alle relevante fiscale deadlines en termijnen;
  • Advies op maat over organisatievormen, tax planning en estate planning.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten op gebied van notariaat staan voor u klaar.

Wat Koppel Advies voor u kan betekenen

Inhoudelijk advies op maat met een scherp oog voor kwaliteit

Het notariaat staat van oudsher bekend om haar scherpe blik en nauwkeurige werkmethoden. Deze eigenschappen zijn ook binnen de aanpak van Koppel Advies sterk vertegenwoordigd. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de Belastingdienst en mogen onze cliënten daarom voordragen voor Horizontaal Toezicht. Uw aangiftes worden hierdoor sneller geaccepteerd en de kans op geschillen achteraf is minimaal.

Deze aandacht voor detail en kwaliteit vormt de rode draad door onze gehele dienstverlening. Of het nu gaat om advies over uw inkomensplanning, de uitvoering van uw BFT-rapportage of het compleet uitbesteden van uw financiële en fiscale administratie, bij Koppel Advies weet u zeker dat uw vragen op een passende en complete manier opgelost worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan direct contact op met ons team en plan een afspraak met een van onze adviseurs.

Send this to a friend