Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Marijn Bitter

19-06-2011

Nieuwe medewerker en nieuwe dienstverlening

Nieuwe medewerker en nieuwe dienstverlening

Terugkeer van een oude bekende
Per 1 juli 2011 is Bram de Later het Koppel-team komen versterken. Bram is een oude bekende van het bedrijf aangezien hij in de periode 2003 tot en met 2008 reeds vijf jaar bij ons heeft gewerkt.

Introductie
Bram heeft als afgestudeerd bedrijfskundige de afgelopen 3 jaar gewerkt bij Capgemini Nederland. Bij Capgemini heeft hij hoofdzakelijk als Business Analist gewerkt bij klanten in de publieke sector. Zijn interesses liggen op het vlak van procesanalyse en procesoptimalisatie. Vanuit Capgemini heeft hij hier vorm aan kunnen geven binnen de vakgroep Business Process Management.

Nieuwe dienstverlening
Veel organisaties binnen het MKB stoeien met vraagstukken rondom organisatie-inrichting, procesinrichting en doorgroeimogelijkheden. Deze behoefte in de markt onderkent ook Koppel Belastingadviseurs. Vandaar dat het dienstenpakket uitgebreid gaat worden met proces consulting. Vanuit de nieuwe expertise willen we klanten ondersteunen bij het inzicht krijgen in de huidige bedrijfsvoering om op basis van dit inzicht de bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Op deze wijze heeft de klant zijn bedrijfsvoering onder controle en creëert men een stabiel fundament om op door te groeien.
 

Send this to a friend