Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Marijn Bitter

25-08-2013

Koppel mag horizontaal toezicht voeren: extra voordeel voor klant!

Koppel mag horizontaal toezicht voeren: extra voordeel voor klant!

Koppel Belastingadviseurs heeft een flinke stap gezet in de uitbreiding van haar dienstverlening. Als derde kantoor in Nederland dat valt onder het Register Belastingadviseurs (RB), tekent het op 27 september het convenant Horizontaal Toezicht. Klanten van Koppel kunnen hierdoor speciale afspraken met de Belastingdienst maken. Dit zorgt onder andere voor een snellere afwikkeling van aangiftes en verzoeken, minder controles en een beter overzicht.

Bij Horizontaal Toezicht (HT) gaat de Belastingdienst ervan uit dat de fiscaal adviseur werkt volgens overeengekomen normen en dat de aangiftes kloppen. Veel controles worden daardoor overbodig en aangiftes kunnen sneller verwerkt worden.

Uitbreiding dienstverlening
Nico Koppel is trots op dit ‘keurmerk’: ‘Het is een bevestiging van het feit dat wij onze zaken goed op orde hebben en dat wij onze klanten op een betrouwbare en degelijke manier van dienst zijn. Bovendien is het een uitbreiding van onze service: klanten die besluiten te tekenen voor horizontaal toezicht, kunnen rekenen op een snellere afwikkeling van fiscale procedures zoals aangiftes en verzoeken, op minder controles en op vlottere rechtszekerheid bij een fiscaal dispuut met de Belastingdienst.’

Blijk van vertrouwen
De goedkeuring betekent feitelijk dat de Belastingdienst een blijk van vertrouwen heeft gegeven. Ze leggen de verantwoordelijkheid voor een juiste afhandeling van fiscale zaken meer bij het kantoor, met de eerder genoemde voordelen voor de klant als gevolg. Nico Koppel, oprichter en mede-eigenaar van Koppel Belastingadviseurs benadrukt: ‘Het betekent niet dat het kantoor daarmee belooft klakkeloos het beleid van de fiscus te volgen. Het is juist zo dat er in het geval van een vermoedelijk knelpunt vooraf kan worden overlegd, om vertragingen in de procedure en duur schadeherstel achteraf te voorkomen. Het is dus: hoe zorgen we er met elkaar voor dat het meteen goed is, in plaats van achteraf te kijken of het niet fout is gegaan.’

Binnenkort ontvangen alle klanten van Koppel uitgebreide informatie over de mogelijkheden en voordelen van horizontaal toezicht.

Send this to a friend