Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Bas Hollenberg

13-07-2014

Koppel sponsort trainingsweek van de All Blacks in Castricum

Koppel sponsort trainingsweek van de All Blacks in Castricum

Het nationale sevens-rugbyteam van Nieuw-Zeeland – de All Blacks – komt deze week naar Nederland. Het beroemde team gaat van 15 tot 21 juli trainen op sportpark Wouterland, de thuisbasis van de Castricumse Rugby Club. Koppel, als fervent liefhebber van sport en van rugby in het bijzonder, is een van de sponsors van deze trainingsweek.
De All Blacks is het meest aansprekende rugbyteam van de wereld. Ze wonnen bijvoorbeeld afgelopen maart nog de Hong Kong Sevens. Het trainingskamp in Castricum dient als voorbereiding op de Gemenebest Spelen in Glasgow, die op 21 juli beginnen. De All Blacks zetten alles op alles om deze spelen te winnen en daar past het trainingskamp bij de Castricumse Rugbyclub, met hun uitstekende voorzieningen en organisatietalent, uitstekend bij. Het volledige programma van de trainingsweek vindt u op www.allblacksincastricum.nl

Win kaarten voor uniek symposium
Tijdens dit bezoek van het beste rugbyteam ter wereld wordt er op vrijdag 18 juli een fondsenwervend symposium met de All Blacks georganiseerd. Het symposium met de titel What does it take gaat in op hoe de All Blacks zich voorbereiden om hun doelen te bereiken en inspireert zo ondernemers om hun eigen doelen te halen. Koppel verloot een aantal kaarten voor dit unieke symposium in evenementengebouw Undercurrent aan het IJ in Amsterdam.

Hoe doet u mee?
Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op deze vrijkaarten, is ons te volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+. Als u ze alle vier volgt, maakt u vier keer zoveel kans!

Send this to a friend