Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Bas Hollenberg

Mede-eigenaar

Sinds: 2003 (vanaf 2005 mede-eigenaar)

Opleiding: Bedrijfseconomie HvA

Werkte hiervoor: Rematch en Kwadraat Groep

Bas Hollenberg

Bas is sinds 2005 mede-eigenaar van Koppel Advies. Hij is verantwoordelijk voor de accountancy-afdeling en houdt zich bezig met de optimalisatie van werkprocessen. Bas is een ervaren adviseur. Voor grotere klanten verricht hij controles op locatie. Verder helpt hij ondernemers om hun financiële processen te optimaliseren en/of te automatiseren.

‘Iedere dag biedt nieuwe kansen, voor onze klanten, ons team en voor mijzelf. Ik hou ervan samen dingen op te pakken, beter te maken, slimmer te doen; in een goede werksfeer, met respect voor ieders individuele uitdagingen. We zijn hier bezig op een prettige en professionele wijze elkaars krachten te bundelen.

Mijn persoonlijke motivatie? Die haal ik uit diverse zaken, maar rode draad is toch wel mijn affiniteit en uitgebreide kennis van automatisering. Als ondernemer én adviseur vind ik het leuk om andere ondernemers naar een volgende fase te kunnen helpen. Coachen ligt me wel: na jarenlang zelf rugby gespeeld te hebben, ben ik nu trainer van een junior-rugbyteam.’

Het team van Bas

Nico Koppel

Oprichter

Send this to a friend