Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Marijn Bitter

15-07-2013

Koppel adviseur Gedeeld Geven

Koppel adviseur Gedeeld Geven

Per 15 juli is Nico Koppel benoemd tot adviseur van de Stichting Gedeeld Geven.
Gedeeld Geven is een nieuwe manier van schenken aan goede doelen, met oog voor de belangen van zowel de donor als het goede doel. Koppel is daarmee één van de twee Gedeeld Geven-adviseurs in de regio Amsterdam.

Gedeeld geven is geïnspireerd op het in Amerika al vele jaren populaire ‘planned giving’. Een Gedeelde Gift wordt ‘gedeeld’ in een deel dat direct naar het goede doel van uw keuze gaat en een deel dat u ter beschikking blijft staan in de vorm van een jaarlijks vast en levenslang rendement. Door de fiscale faciliteiten die verbonden zijn aan Gedeeld Geven kan een zeer hoog vast rendement worden behaald, zonder beleggingsrisico.

Goed geregeld
Stichting Gedeeld Geven werkt samen met tien gerenommeerde goede doelen. Ook zijn er nauwkeurige afspraken gemaakt met de Belastingdienst over de werkwijze en de fiscale voordelen verbonden aan Gedeeld Geven. Meer informatie vindt u op: www.gedeeldgeven.nl

Koppel adviseert graag
Wilt u weten hoe een Gedeelde Gift voor u en voor het goede doel van uw keuze kan uitwerken, neem dan vandaag nog contact op met Nico Koppel. Dat kan via 020-3445900 of maak online een afspraak via ons webformulier.

Send this to a friend