Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Marijn Bitter

03-01-2011

Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart

Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart

Grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs gestart

Het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) zijn met ingang van 1 januari 2011 gefuseerd en gaan samen verder als de nieuwe beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Op 31 december 2010 zetten Sylvester Schenk (voorzitter) en Ron van Brugge (vicevoorzitter) hiervoor hun handtekening onder de fusieakte.

Stemmen
De leden stemden in november 2010 massaal voor de fusie. De goedkeuring is een logisch gevolg van de succesvolle samenwerking tussen beide verenigingen sinds juni 2008. Het resultaat van de krachtenbundeling is een beroepsorganisatie van meer dan 7200 leden. Het bestuur van het RB bestaat uit een gelijk aantal voormalig CB- en NFB- bestuursleden.

Betere gesprekspartner
"Als grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs kan het RB een nog betere gesprekspartner worden voor politiek en overheid. We merken, mede gezien de aanhoudende groei van het aantal leden en de toenemende interesse vanuit de media, dat het RB als belangrijke speler wordt gezien," aldus voorzitter mr. Sylvester Schenk.

Send this to a friend