Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Een nieuwe naam en nieuwe site: persoonlijker en duidelijker

We weten heel veel, we kunnen heel veel. Maar op onze oude site was dat weggestopt voor klanten. Dat moest anders. En dat niet alleen. Ook de naam moest anders. Eentje die beter aansluit op wat wij te bieden hebben aan onze klanten, waarin wij uitblinken. Dat is het geven van fiscaal, financieel en administratief advies.

Dus voortaan heten we Koppel Advies in plaats van Koppel Belastingadviseurs. En hebben we sinds 1 april (geen grap) een geheel nieuwe site, waar we het harde blauw hebben ingeruild voor het frisse groen en waar helderder staat aangeven wat wij voor onze klanten kunnen betekenen en welke branches bij ons terecht kunnen.

Dag blauw, hallo groen

Een nieuwe site is net als een gerestylede krant; altijd even wennen. Daarom leggen we graag uit wat voor een wijzigingen u op onze website tegenkomt. Naast de naamsverandering is de nieuwe huiskleur, groen in plaats van blauw, de grootste visuele aanpassing. Met frisgroen kiezen we voor een persoonlijkere en laagdrempelige uitstraling dan het ietwat afstandelijke en harde blauw.

Ook zult u op onze site niet meer foto’s van Amsterdamse gebouwen aantreffen. Natuurlijk zijn de foto’s van de Amsterdamse grachtenpanden, de pakhuizen en de skyline met kerktorens prachtig, maar ze gaven ons meer het imago van een makelaar dan van een fiscaal, financieel en administratief advieskantoor. Dat kan niet de bedoeling zijn. We focussen ons daarom nu op hetgeen er in de gebouwen zich afspeelt, namelijk de bedrijven en inwoners.

Elke sector staat ons aan het hart, maar eentje meer

Naast deze nieuwe vormgeving, u zult nog andere wijzigen treffen, hebben we er ook voor gekozen om op onze nieuwe site inhoudelijker dichterbij onze doelgroep te staan. In drie heldere blokken geven wij aan waarop we ons als bedrijf concentreren: bedrijfs- en organisatieadvies, fiscaal advies en administratie en aangifte. Daarnaast kunt u meer lezen over het Koppelteam.

U ziet op onze site dat we ons specifiek richten op een aantal branches: van de advocatuur tot en met kunst en cultuur. Iedere sector staat ons zeer aan het hart. Eentje willen we er uitlichten en dat is de IT-branche, een bron van vernieuwing en inspiratie. Deze wereld bestaat vaak uit jonge bedrijven, startups, waarmee we veel affiniteit hebben: het leerproces, technologie en het delen van kennis.

Hans Ober, een van de drie co-founders van TicketSwap zei dan ook: ‘Koppel spreekt onze taal en begrijpt wat wij als internetonderneming nodig hebben. Het is voor ons van levensbelang dat een accountant affiniteit heeft met onze branche.’ Zijn mening over ons en die van andere referenten kunt u lezen op onze website.

Koppel Advies gaat de grens over

Alsof dit niet genoeg is, gaat tegelijkertijd onder de naam Koppel Services onze Engelstalige website online. Waarbij we ons richten op Engelstalige ondernemingen die voet op Nederlandse bodem willen zetten en daarbij goed advies kunnen gebruiken. Kijk gerust rond op koppelservices.com en koppeladvies.nl.

Send this to a friend