Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Nico Koppel

Oprichter

Sinds: 1997

Opleiding: Vakopleiding federatie van belastingadviseurs

Werkte hiervoor: PwC en was partner bij Van Paare & Partners

Nico Koppel

Nico is verantwoordelijk voor de fiscale kant van het bedrijf. Niets gaat de deur uit voordat hij er zijn vaktechnische blik op geworpen heeft. Daarnaast bestaat 70% van zijn werkzaamheden uit ad-hoczaken; grotendeels ondersteuning van het team, maar hij verleent bijvoorbeeld ook eerste hulp bij beslagleggingen en andere fiscale calamiteiten.

‘Het klinkt misschien niet zo, maar dit werk is heel creatief, divers en levend. Het verandert dagelijks door ontwikkelingen in de politiek en de maatschappij. Daarom vind ik het heel belangrijk dat alle teamleden zich blijven ontplooien. Ik ben veel bezig met sparren over getrokken conclusies en oplossingen, zowel intern als met klanten.

Ik kom uit het Gooi, maar heb altijd met plezier in Amsterdam gewerkt. Ik houd van de dynamiek, de diversiteit, de humor en van eigenwijze types met een uitgesproken mening.

Mijn sterke punten? Ik kan goed en snel analyseren en tussen de regels doorlezen. Daarnaast kan ik goed mijn poot stijf houden, wat buitengewoon handig is in procedures. Een vaste hand is ook heel handig bij mijn hobby’s: vliegvissen, vlinders prepareren en fotograferen.’

Vragen? Mail mij gerust via nico@koppeladvies.nl

Het team van Nico

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Sofie Nyst

belastingadviseur

Desi Fruijtier

Office manager

Vincent Heemskerk

Mede-eigenaar

Send this to a friend