Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Sinds: augustus 2019

Opleiding: Fiscale Economie HvA, Fiscaal Recht UvA

Werkte hiervoor: GetMonkeys en Partax en daarvoor bij Swart&co Accountants en Grant Thornton.

Herman Ruijter

Herman verzorgt aangiftes inkomstenbelasting, aangiftes vennootschapsbelasting en bezwaarprocedures. Hij is nu nog vooral bezig om Stan te ondersteunen, maar straks gaat hij ook zelf fiscaal advies geven. Hij komt met de trein uit Zandvoort en loopt dan in een klein kwartiertje naar kantoor.

‘De vacature voor deze baan op Indeed sprak me direct aan: een baan bij cloudbased, papierloos kantoor, dat interessante klanten bedient, zoals start-ups in digitale ontwikkeling. Door hun verfrissende kijk op zaken vind ik dat leuke klanten om voor te werken. Ik schreef een motivatiebrief en al snel had ik twee leuke gesprekken. Daarna ging het snel.

Iedereen is hier heel open. De sfeer is informeel; ik hoef geen pak meer aan. Het is een prachtig kantoor met aan de ene kant zicht op de binnenstad, aan de andere kant kijken we uit op de cruiseschepen die hier achter het UP Office Building aanleggen. We lunchen samen. Als je geen zin hebt om lunch mee te nemen, kun je boven in het restaurant voor een zacht prijsje een lekkere lunch halen.

Ik werk hier vier dagen en zorg daarnaast één dag voor onze dochters (4 en 12). In mijn vrije tijd, doe ik – net als Stan – aan CrossFit. Mijn vriendin en ik houden van reizen: we hebben vorig jaar met de kinderen 2,5 maand door Australië gereisd. Verder eten we graag in sterrenrestaurants.’

Vragen? Mail mij gerust via herman@koppeladvies.nl

Het team van Herman

Jeremy van Oostrum

Belastingadviseur

Rik Zwerwer

Belastingadviseur / accountmanager Jr.

Send this to a friend