Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Sofie Nyst

belastingadviseur

Sinds:

Opleiding: Fiscaal Recht

Werkte hiervoor: VanLoman Tax Lawyers

Sofie Nyst

Sofie geeft fiscaal advies op het gebied van diverse onderwerpen. Je kan bij haar terecht met fiscale vragen over je onderneming, maar ook met fiscale vragen over je privésituatie.

‘Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik ruim drie jaar boekhouder geweest voor ondernemers in de creatieve sector. Ik heb daar geleerd dat het vooral belangrijk is om fiscale zaken zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Vervolgens ben ik als adviseur bij Koppel Advies begonnen.

Tijdens mijn werk bij Koppel Advies is het me opgevallen dat ondernemers hun onderneming altijd vooropstellen. Dat geldt ook voor hun vragen aan hun fiscalist. En dat is natuurlijk belangrijk, we moeten niet vergeten dat er ook een persoon achter de onderneming zit. Dat vind ik het leukst aan dit werk—het zoeken naar verbetermogelijkheden van gehele situatie van de klant.

Ik woon in Amsterdam, in het Oostelijk Havengebied. Ons kantoor is maar een kwartiertje fietsen, dus dat is natuurlijk heerlijk! Mijn hobby’s bestaan uit het knuffelen van de honden van andere mensen en het uitproberen van nieuwe koffietentjes in Amsterdam.’

Vragen? Mail mij gerust via sofie@koppeladvies.nl


Het team van Sofie

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Nico Koppel

Oprichter

Send this to a friend