Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Vincent Heemskerk

Mede-eigenaar

Sinds: september 2019

Opleiding: Accountancy HvA

Werkte hiervoor: Kop of Munt Accountantskantoor en bij Actan adviseurs & accountants

Vincent Heemskerk

Vincent doet de eind controle op de jaarrekeningen en stuurt de rest van het team aan. Hij heeft onlangs een stap gemaakt naar het managementteam van Koppel Advies en richt zich nu ook op strategische besluitvorming. Vincent woont alleen in Noordwijk en heeft een dochter van 9 en een zoon van 2.

‘Een vriend van mij werkt bij Ticketswap, een klant van Koppel. Hij wist dat ik op zoek was naar iets anders en dat Koppel op zoek was naar een samenstelmedewerker. Hij bracht ons met elkaar in contact. De eerste indruk was aan beide kanten positief.

Veel dingen gaan hier anders dan bij mijn vorige werkgever: de vastlegging in systemen gebeurt op een veel hoger niveau. Dat was voor mij even wennen, maar beter voor de klant. Hoe minder manuele handelingen, hoe sneller en kwalitatief hoger de verwerking. Ik vind het leuk om meer te doen dan de standaard dienstverlening: om verbeterpunten te signaleren waar de ondernemer echt iets aan heeft. Dat kan een beter inzicht in financiën zijn, maar ook kosten besparen. Als ik fiscale kansen zie, speel ik die door aan Herman, Nico of andere collega’s in het team.

Ik heb een dochter van 9 en een zoon van 2. Mijn grootste ambitie is om hen een zo goed mogelijk leven te bieden. Als ik niet werk, ga ik graag met ze op pad. Daarnaast ben ik lid van een voetbalteam.’

Vragen? Mail mij gerust via vincent@koppeladvies.nl

Het team van Vincent

Desi Fruijtier

Office manager

Nico Koppel

Oprichter

Bosko Brkusanin

Teamleider - Samenstelmedewerker

Daan Koppel

Administratie medewerker

Danka Vidović

Samenstelmedewerker

Djurdjina Bakic

Samenstelmedewerker

Lisette Noortman

Samenstelmedewerker

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Stefan Vasic

Samenstelmedewerker

Send this to a friend