Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Daan Koppel

Administratie medewerker

Sinds: April 2021

Opleiding: Ondernemerschap & Retail Management

Werkte hiervoor: GGD vaccinatiestraat

Daan Koppel

Daan maakt onderdeel uit van het administratieve team van Koppel in Amsterdam. Binnen dit team houdt Daan zich vooral bezig met het inboeken van documenten het het debiteuren beheer van sommige bedrijven.

‘Na de corona pandemie wist ik dat ik aan de slag wilde in het bedrijfsleven. Hiervoor heb ik altijd gewerkt in de horeca, maar daar  lag mijn passie niet. Bovendien paste werken in de horeca niet in mijn toekomstvisie. Ik wilde kijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat en daar veel van leren. Dit loopt ook erg goed samen met mijn studie Ondernemerschap & Retail Management aan de hogeschool van Utrecht. Er waren nog een aantal openstaande taken hier bij Koppel die ik kon oppakken. Sinds de eerste dag voel ik me hier thuis. Het is een warm, gezellig en hardwerkend team dat goed kan samenwerken. De sfeer is altijd goed en ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen. 

Debiteurbeheer brengt uitdagingen met zich mee: hoe benader je mensen, wanneer zij nog iets moeten betalen? De reactie op zo’n verzoek verschilt per persoon. Dat maakt elk ontvangen bericht een uitdaging om netjes af te handelen. Daarnaast ben ik bezig met een formulier dat gebruikt kan worden voor intakegesprekken. Daarmee kunnen we straks direct inzichtelijk maken wat de kosten van onze diensten zijn voor een klant. 

Ik ben een positief iemand. Wanneer ik nieuwe kansen zie, probeer ik die te pakken. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd om te gaan met vrienden en om te gamen. Tijdens die activiteiten kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken.’ 

Vragen? Mail mij gerust via daan@koppeladvies.nl

Het team van Daan

Bosko Brkusanin

Teamleider - Samenstelmedewerker

Danka Vidović

Samenstelmedewerker

Djurdjina Bakic

Samenstelmedewerker

Lisette Noortman

Samenstelmedewerker

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Stefan Vasic

Samenstelmedewerker

Vincent Heemskerk

Mede-eigenaar

Send this to a friend